کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه
معرفی کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه
کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه نوشته دن نوریس است که با ترجمه وحیده مرادی منتشر شده است. این کتاب کتابی برای تازه کارها و آنها که قصد دارند استارتاپ جدید خود را راه بیاندازند. این کتاب به شما خواهد آموخت چگونه از شروع کار نترسید چرا که تا زمانی که کاری نکنید هیچ چیز هم یاد نخواهید گرفت. بهتر است موکول کردن به بعد و بعدتر را کنار بگذارید و همین حالا کار جدید و بیزینس تازه خود را راه اندازی کنید.
درباره کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه
کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه بر اساس بدبیاریها و شکستهایی بنا نهاده شده که نویسنده پس از راهاندازی طرحی بعد از طرحی دیگر متحمّل شده است. او این کتاب را طراحی کرد تا شما از یک کسب و کار بدون مشتری به جایی برسید که بتوانید در هفت روز مشتریان متعدد و دست به نقد پیدا کنید. او تمامی این آموختهها را به صورت داستانهای شنیدنی و اتفاقهای واقعی خلاصه کرده است تا به شما کمک کند در کوتاهترین زمان ممکن کسب و کار خود را آغاز کنید.
استارت آپها ایدههای نوینی هستند که میتوانند به یک کسب و کار موفق و جهانی تبدیل شوند. در دنیا نزدیک به دو دهه است که استارت آپها حکمرانی میکنند. اما البته همهی آنها هم نمیتوانند موفق باشند. برای اینکه یک ایده بتواند جهانی و فراگیر شود، لازم است پشتکار زیادی داشته باشید. ممکن است بارها شکست بخورید اما نباید ناامید شود. شاید همیشه در کتابها و مقالههای مختلف درباره موفقیت مدیران بزرگ دنیا و ایدههای جهانی خوانده باشید. اما آیا از تمام شکستهایی که در طول این مسیر خوردهاند نیز خبر دارید؟ دن نوریس در کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه از مسیری صحبت کرده است که در کسب و کارش طی کرده.
خواندن کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند کسب و کارشان را راه بیندازند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب استارت آپ نوپای هفت روزه
در سال ۲۰۰۰، جوانی بیست ساله با موهایی بلند بودم که سعی داشت یک مدرک دانشگاهی در رشتهٔ بازرگانی بگیرد. با کلافگی و سردرگمی، برای جبران درسی که در آن حد نصاب نمرهٔ قبولی را نگرفته بودم، باید یک درس اختیاری را انتخاب میکردم که به طور کاملاً اتفاقی با موضوع جدیدی به نام «کارآفرینی» مواجه شدم.
رویای من راهاندازی و مدیریت استارتآپ موفق خودم بود.
هدف، داشتن یک طرح تجاری و برنامهریزی برای عملی کردن آن بود. از آنجا که رشتهٔ من به این موضوع مربوط میشد، به نظرم منطقی بود دست کم یک کلاس دربارهٔ راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار انتخاب کنم.
آن زمان برای جستجو در وب با هاتبات و داگپایل کار میکردیم. ولی معمولاً چیز زیادی دستگیر نمیشد. چرا که همهٔ مطالب مفید را باید در کتابخانه مییافتیم. یک روز با نشریهای به نام «دستور کار اصلی منابع انسانی» مواجه شدم. این نشریه را به خاطر اهمیتی که داشت، نمیتوانستم از کتابخانه خارج کنم. به عنوان کسی که رشتهاش منابع انسانی بود، آن را پشت چند کتاب قدیمی در بخش آناتومی قورباغهها که هیچ وقت کسی سراغشان نمیرفت، پنهان کردم.
این راهنما از تمام رازهای مدیریت منابع انسانی پرده برمیداشت. نکات مهمی مثل: چگونگی استخدام و اخراج؛ چگونگی بهکارگیری افراد با استعداد؛ چگونگی برخورد با تغییرات و همچنین چگونگی تشکیل یک گروه و آموزش آنها. این کتابچه جام مقدس منابع انسانی بود.
برای کلاسم به یک طرح تجاری نیاز داشتم. بعد از پیدا کردن آن کتاب راهنما به این فکر افتادم که:
اگر راهنمای منابع انسانی را در اینترنت به اشتراک بگذارم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
میتوانستم سایتی ایجاد کنم که در آن صاحبان مشاغل به همهٔ فرمها و روشهای لازم برای بهترین نحوهٔ اجرای منابع انسانی از جمله شرح مشاغل، ارزیابی کارمندان، حسابرسی نیروی انسانی و برنامههای آموزشی دسترسی داشته باشند. خیلی خوب میشد! نمیشد؟
اولین طرح تجاری من شکل گرفت.
طی شش ماه بعد، تمام جزئیات این طرح و موضوعاتی را که میخواستم در آن بگنجانم، به دقّت بررسی و برای آن برنامهریزی کردم؛ مواردی مانند چگونگی ارائهٔ این اسناد، چگونگی دریافت دستمزد خودم و چگونگی استخدام نویسندگان.
برای شروع یک استارتآپ بسیار مفید بود
توصیه های خوبی داشت