کتاب ماجراجویی دو گوسپند
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماجراجویی دو گوسپند
کتاب ماجراجویی دو گوسپند داستانی از حمیدرضا رضوانی اول است. این کتاب داستان ماجراجویی و سفر دو گوسفند است که مانند دیگر گوسفندها فکر نمیکنند، زندگی را متفاوت میبینند و در پی یافتن چیزی فراتر از زندگی عادی و علف خوردن همراه با چوپان هستند.
گوپر دوست دارد دنیا را ببیند و زیباییهای آن را کشف کند. او دوستش گولی را همراه خود میکند تا در این سفر تنها نباشد و آن دو با هم به حقایقی جذاب دست مییابند.
کتاب ماجراجویی دو گوسپند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
راهنمای گام به گام میلیونر شدن زن خانه دارحمیدرضا رضوانیاول
رویاهای حقیقیریحانه امیرنکویی
آدم برفیحمیدرضا رضوانیاول
داستان های اعصاب خورد کن براساس واقعیتحمیدرضا رضوانیاول
لیلی باشم... مجنون بودن بلدی؟![]()
اسماء هادی
رز سرخهوما حلی ساز
یادگیری خلاقمریم حدادی
ریتم زندگی با فشار خونمهناز باقری
تئوری رشد درخت و ساختمان مشکلاتحمیدرضا رضوانی اول
تازه هامانی راسخی راد (کبیر)
رایگان
خیلی خوبه ماجرا جویی هست
خنده دار و طنز بود راستش اینقدر خوشم اومد که ۱ شبه کل داستان رو خوندم اما بعد خورد تو ذوقم 😅 اخه اخر داستان گوپر و گولی از هم جدا شدن و بعد از گذشت چند سال گولی به مقام گولیه
بسیار جالب و الهام بخش! منو به یاد کتاب "چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد" انداخت. یه سنت شکنی دلپذیر با تمام پستی ها و بلندی ها... به نظرم این کتاب مناسب افرادی هست که خودشونو تو یه چارچوب ذهنی بی
خنده دار بود و ماجرا جویی😊😂
نوع نگارش متفاوتی داره بعضی جاهایش خنده دار بود دوباره هیجانی میشد و باز ادبی... از این تغییر ژانرها خوشم اومد
جذاب وتامل برانگیز
خیلی زیبا بود، طرز فکرمو تغییر داد
سلام 🌹 این کتاب رو به همه توصیه میکنم خیلی کتاب خوبیه اما ای کاش ادامه داشت من به نویسنده این کتاب توصیه میکنم نصخه جدیدی از این کتاب بنویسن وادامش بدن آخرش خیلی خیلی غم ناکه اما ذهن انسان رو
کتاب خیلی خوبی هستش اولش بعد چند صفحه خوندن احساس کردم که از داستان قلعه حیوانات جرج اورول اقتباس شده ولی بعد از خوندن چند صفحه دیگه دیدم که داستان خیلی شیرینتر شد.پیشنهاد میدم با ذهن آروم مطالعه کنید🌷
ماجراجویی دو گوسپند به نام گولی و گوپر این کتاب با اینکه یخورده بچگونست ولی طنز جالب و ریزی داره. من شب قبل خواب این کتابو خودم ،از بس گوسفند داشت و کلمه گوسفند توش زیاد نوشته شده بود که من کم