کتاب داستان های اعصاب خورد کن براساس واقعیت
خواندن نظراتمعرفی کتاب داستان های اعصاب خورد کن براساس واقعیت
کتاب داستان های اعصاب خورد کن براساس واقعیت، مجموعه داستانهای کوتاه انتقادی و اجتماعی نوشته حمیدرضا رضوانی اول است.
او در این داستانها به نقد برخی از رفتارها و عادات اجتماعی غلطی پرداخته است که میتواند بر روی کیفیت روابط ما با دیگران تاثیر بگذارد.
کتاب داستان های اعصاب خورد کن براساس واقعیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به ادبیات داستانی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
دویست سال بعد
رز سرخهوما حلی ساز
یادگیری خلاقمریم حدادی
ریتم زندگی با فشار خونمهناز باقری
تئوری رشد درخت و ساختمان مشکلاتحمیدرضا رضوانی اول
تازه هامانی راسخی راد (کبیر)
مادر فداکار منالناز همخوار
داستان های کلاس ۳۰۴ذکیه جلیلی
روح جاماندهسیده صبا حسینی معینی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
خیلی کتاب جالبی بود و یکم اعصاب خورد کن ام بود البته 😂☺️🤩
عالی و طنزه من خیلی دوسش دارم
داستانهایی که برای خیلی هامون اتفاق افتاده اما وقتی از زاویه دید یک انسان نگاهش میکنیم میبینیم چقددددررر عقب موندیم :) جالب بود و خوب . برای وقت آزاد مناسبه :)
من این مدل طنز هایی ک خیلی راحت با استفاده از کلمات ب صورت مستقیم سعی میکنن طنز ایجاد کنن نمیپسندم ! یچیزی تو مدلای داستان خواهر شوهر و عروس ک مدل طنزش برای همه جذابیت نداره منـ نپسندیدم ولی شاید
نویسنده احساس میکرد داستان اعصاب خردکن نوشته یا اینکه خیلی به مشکلات جامعه توجه داره و دغدغه اجتماعی داره اما سخت در اشتباهه و حیف پول که بخواد برای همچین کتاب حوصله سر بری داده بشه بهتره که پشتیبانی طاقچه رو
داستان های کوتاهی از بد بیاری های افراد توی زندگی روزمره... یکم خسته کننده بود و اون کشش کافی رو برای جذب خواننده نداشت و به گونه ای با گفتن اینکه این داستان ها واقعیه میخواست کمبود جذابیتش رو رفع کنه...
داستان ها در حقیقت ماجرای زندگی و وضعیت موجود اغلب ما هست و اتفاقاتی که روزمره برای هرکس ممکن است رخ بدهد. از ترافیک گرفته تا دست به دست شدن مدارک در ادارات و... داستان ها بر عکس نام کتاب اعصاب خورد
جالب نبود به نظرم ، ولی نویسندگی خوبی داشت
بدک نبود🙄 ولی خیلی اعصاب خورد کن بود و وقتی میخوندم سرگیجه میگرفتم🥴 و به خاطر همین فقط بهش ۳ ستاره میدم⭐⭐⭐
واقعا عالی بود! تک تک داستانها و نگارش خیلی خوب بود، مخصوصا جاهایی که جمله بندی رو اصلاح میکنه و دربارهش توضیح میده نویسندهی خیلی خوببه