کتاب روش های یادگیری و مطالعه
خواندن نظراتمعرفی کتاب روش های یادگیری و مطالعه
کتاب روشهای یادگیری و مطالعه یک کتاب خودآموز برای تمرین و یادگیری مطالعه اثر دکتر علی اکبر سیف است.
این اثر دو شامل دو کتاب است که روشهای مطالعه و روشهای یادگیری را به مخاطبان آموزش میدهد. این کتاب به مخاطبان میآموزد که چگونه میتوانند در مدت زمانی که دارند به بهترین شکل ممکن مطالعه کنند و نهایت یادگیری را داشته باشند.
کتاب روشهای یادگیری و مطالعه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام دانشجویان و تمام افرادی که دوست دارند با روشهای مطالعه آشنا شوند، پیشنهاد میکنیم.
چگونه مطالعه کنیم؟ و مهارتهای موفقیت در دانشگاه
روان شناسی شناختیداون ام. مک براید
قوانین چک، سفته، برات، قانون صدور چک (۱۴۰۳)جهانگیر منصور
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳۵,۰۰۰۵۰%
یه کتاب خیلی خوب برای اینکه با روش های مطالعه آشنا بشیم،به نظر من این کتابو باید تو مدارس به دانش آموز ها تدریس کنن!شیوه مطالعه خیلی مهمه و اینکه بفهمی برای هر موضوع از چه روشی باید استفاده کنی! من
سلام لطفاً قابلیت سرچ رو هم اضافه کنید تا بتونیم مطالب رو راحتتر از متن پیدا کنیم با تشکر
روش های یادگیری خوبی در این کتاب توصیه شده که البته بیشتر این روش ها رو معمولا در اثر تجربه بکار می بریم ولی بهرحال یادآوری خوبی می کنه.
هرکدام از دوستان مایلند از این هدیه استفاده کنند ؛ کتاب «روشهای یادگیری و مطالعه» هدیهای برای شماست. این هدیه را میتوانی از لینک زیر دریافت کنی.امیدوارم از مطالعهی آن در اپلیکیشن طاقچه لذت ببری. https://api.taaghche.ir/s/637702028541498162 _______________________________________________ در این کتاب سعی شده است مطالب
عالی
💯 یادگیریه ...
کتاب خیلی خوبیه
این کتاب بی کم نظیره❤️
ذاتا کتاب خوبیه ولی چون قابلیت هایلایت نداره برای همین اینجا بدرد نمیخوره ،خریدش!! فقط pdf رو گذاشته ، که اینو میشه از اینترنت رایگان دانلود کرد