معرفی و دانلود کتاب کنکور ... و خدایی که در این نزدیکیست (مشاوره) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کنکور ... و خدایی که در این نزدیکیست (مشاوره)subscriptionAvailable

کتاب کنکور ... و خدایی که در این نزدیکیست (مشاوره)

۴.۰(از ۸۵ امتیاز)
ایمان سرورپور

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کنکور ... و خدایی که در این نزدیکیست (مشاوره)

انتشارات تخته‌سیاه، ناشر کتاب‌های کمک آموزشی، به ویژه کنکور است که سابقه‌ای ۱۶ ساله در نشر کتب کمک آموزشی در تمام پایه‌های دبستان تا دبیرستان دارد.

«کنکور و خدایی که در این نزدیکیست» کتاب راهنمایی برای کنکوری‌ها است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کنکور ... و خدایی که در این نزدیکیست (مشاوره) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کنکور ... و خدایی که در این نزدیکیست (مشاوره)
موضوع:متوسطه دوم
تعداد صفحه‌ها:۲۴۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۰۰۰ تومان

f.mahani151
۱۳۹۹/۰۳/۱۲

خیلی کتاب خوبیه حتما حتما مطالعش کنین. اگه امکان داره کتاب تمام جهان در من است رو هم میزارین؟ ممنون میشم

tata1372
۱۳۹۸/۰۴/۱۴

بهترین کتاب در زمینه مشاوره و برنامه ریزی واقعا مفید بود برام. نه فقط برای کنکوریا که برای دانشجوها هم خوبه ✔✔✔🌟🌟🌟🌟🌟🌟 من بهش امتیاز کامل میدم.

طلوع خورشید
۱۳۹۹/۰۱/۱۶

کتاب خوبی بود روشهای صحیح مطالعه کردن و تست زنی و... را آموزش داده بود.

da☾
۱۳۹۸/۰۸/۳۰

آقای سرورپور یه انسان به تمام معنا ان و هدیه ای از طرف خدا✨🌱چقد خوشحالم بابت خرید این کتاب:))متشکرم طاقچه♥

a.h.n
۱۳۹۸/۰۴/۱۶

این کتاب شامل : راهکار های برای تحصیل موفق (بیشتر کنکور)مثل : برنامه ریزی و نحوه مطالعه و... و بخش های انگیزشی است کتاب خوبیه

ema
۱۴۰۳/۱۱/۰۸

نکته های خوبی گفته

noble
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

متن خیلی روان نوشته شده.هم روش های درست مطالعه رو آموزش دادند هم قسمت های برای انگیزه. به عنوان مشاور از این کتاب استفاده میکنم و راضی هستم.ممنون از نویسنده کتاب.

rezvan1379
۱۳۹۹/۰۳/۱۴

خیلی خیلی کتاب خوبی هست،پیشنهاد میکنم کتابهای مهندس سرورپور رو حتما بخونید.واین کتاب یکی از زیباترین کتابهاشونه👌👌👌👌

malihe

۱۳۹۸/۰۵/۱۳

کاشکی منم میتونستم بخرمش:(خیلی دلم میخواد بخونمش

motahareh
۱۴۰۳/۱۰/۰۶

نمی دونم.حس می کنم مواجه شدن با این کتاب هدیه ای از طرف خدا بوده.ازش ممنونم.و امیدوارم روزی به اینجا برگردم و بنویسم ،درس خوندم و بالاخره بهترین نتیجه رو گرفتم.

Dina Sharghi
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

خیلی از پرورگارم تشکر‌میکنم بابت نوری که در این دنیا قرار داده(: یکی از این نور های خداوندی، این کتاب هست🫠✨🧚🏻‍♀️

۱۴۰۱/۰۶/۰۶

پیشنهادمیکنم‌همه‌این‌کتاب‌روبخونن‌اونقدرجذابه که نمیشه‌ازخوندنش‌دست‌کشید