کتاب شش شاگرد تازه
معرفی کتاب شش شاگرد تازه
کتاب شش شاگرد تازه نوشته فرانتس براندنبرگ توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروه منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب شش شاگرد تازه
داستان درباره بچهموشی است که همراه پنج خواهر و برادر دیگرش به یک مدرسه تازه میروند. موش قهرمان داستان کلاس اولی است. روز اول مدرسه برای او سخت است و نمیتواند با محیط و فضا و درسها ارتباط برقرار کند. بنابراین سر زنگ هر درس جدید بهانهای میآورد تا با بچهها و کلاس همراهی نکند؛ اما خانم معلم دانا با روشهایی هوشمندانه او را بدون این که بداند به همراهی با درس و کلاس وا میدارد. در نهایت وقتی بچه موش میفهمد که هر کاری در کلاس انجام داده در حقیقت همان درسها بودهاند. میفهمد که چقدر از مدرسه و درس خوشش میآید....
خواندن کتاب شش شاگرد تازه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب با داستان سادهای که دارد هم کودکان را به یادگیری و لذت بردن از محیطهای اجتماعی تازه تشویق میکند و هم پیامی ضمنی درباره چگونگی برخورد با دانشآموز ناسازگار برای معلمان و مربیان دارد.
یادش بخیر این کتاب رو کلاس سوم دبستان جایزه گرفتم. خیلی برام جذاب و لذتبخش بود خوندنش. صحبت از 31 سال پیشه. هنوزم دارمش و فقط چند صفحهی آخرش گم شده...
کتاب زیبایی بود خیلی برام کار معلم جالب بود ، با موشی مقابله نکرد و کمک کرد از همان کاری او دوست دارد به هدف آموزشی برسد
کتاب خوبیه درباره ی موشی که با درسهای مدرسه ارتباط نمی گرفت و معلم خلاق و همدلش که با کاربردی سازی دروس و پیوندشون با زندگی، اونو به کلاس درس علاقه مند کرد. خوندنش برا معلما واجبه و برای بچه
سلام کاش برنامه طاقچه این امکان رو به ما میداد که به جای خرید pdfخود کتاب رو سفارش بدیم آیا امکان پذیر هست؟
کتابی که در کودکی خواندم و هنوز در ذهن دارم.
خیلی عالی و آموزنده و پر از نکات آموزشی
کتاب رو دوست داشتم... معلمین و مربیان و حتی والدین عزیز می تونن در آغاز سال تحصیلی این کتاب رو برای دانش آموزان شون بخونن به ویژه بچه های پیش دبستانی و اول ابتدایی تا با مدرسه و درس ها
سلام. این کتاب برای دوران کودکی من بود. کتاب مفید و دوست داشتنی. پیشنهاد می کنم والدین و مربیان، درمانگران حتما برای شروع سال تحصیلی کودک ؛ در مهد و پیش دبستان و همچنین کلاس اول دبستان تهیه کنند و
خیلی خیلی خوب بود من ۷ ساله هستم
کتابش برای کودکان عالی هست