کتاب هندوانه و تمساح
معرفی کتاب هندوانه و تمساح
کتاب هندوانه و تمساح نوشته گرگ پیزولی و ترجمه شیدا رنجبر است. کتاب هندوانه و تمساح را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب هندوانه و تمساح
کتاب هندوانه و تمساح داستان تصویری یک تمساح بامزه و ترسهایش است. تمساح داستان عاشق هندوانه است و دوست دارد همیشه هندوانه بخورد، اما یک روز هسته هندوانه را هم میخورد و همین موضوع باعث میشود خیلی بترسد. تمساح نمیداند ممکن است چه چیزی پیش بیاید و برای همین خیلی نگران است و خیالات عجیب به سرش میزند.
خواندن کتاب هندوانه و تمساح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره گرگ پیزولی
گرگ پیزولی سازنده سریال Baloney & Friends است. او برنده سه جایزه تئودور سوس گیزل است برای داستانهای هنوانه و تمساح (برنده مدال)، کتاب هاگ (کتاب افتخار) و شب بخیر (کتاب افتخار) است. او همچنین نویسند و تصویرگر داستانهای، ۱۲ روز کریسمس، تمپلتون آرزوی خود را میخواهد و شماره یک سام، است. کتابهای او چندین بار در لیست پرفروشهای نیویورک تایمز برای کودکان قرار گرفته است.
زیاد جالب نبود🙁😕
ماجرای تمساحی که هستهء هندوانه قورت میدهد... کتابی برای مقابله غیرمستقیم با ترسهای بیمورد کودکان
کتاب «هندوانه و تمساح» داستانی بامزه از ترسها و نگرانیهای یک تمساح بازیگوش است که میمیرد برای هندوانه. یک روز وقتی تمساح مشغول خوردن هندوانه است هستهای را قورت میدهد و از آنجایی که نمیداند چه اتفاقی برایش خواهد افتاد،
نظر دختر شش سال و نیمه ام : این کتاب در مورد ترس واقعا هست فک نکنید اسمش فقط اینطوریه . من کتابو به شما بچه های خوب توصیه میکنم
بچه ها خوب بود🙂
یک دفعه ای تموم شد.
توی کتاب بهجای اینکه بچّهها را تشویق به خوردن میوه کند، آنها را از میوه میترساند. داستان سر و تهی ندارد و چندین کاغذ الکی وسط کتاب گذاشتهشده است. وقتی هندوانه را خیلی دوست دارد که نباید یکدفعه از هندوانه
سلام.توقع داشتم در آخر خردسال رو متوجه کنه که تمساح اشتباه فکر میکرد و مشکلی پیش نمیاد