معرفی و دانلود کتاب قاجار بروایتی دیگر pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب قاجار بروایتی دیگر

کتاب قاجار بروایتی دیگر

۳.۷(از ۱۰ امتیاز)

معرفی کتاب قاجار بروایتی دیگر

کتاب قاجار بروایتی دیگر نوشته فرشاد فرشباف ابریشمی است. این کتاب به سلسله قاجار و اتفاقات پشت پرده در دربار این پادشاهان می‌پردازد. این کتاب با رویکردی متفاوت زنان و تاثیر آن‌ها در دوره قاجار را بررسی می‌کند.

تاریخ سرنوشت تکرار شونده‌ی یک سرزمین می‌شود اگر از آن عبرت نگیرند. کتاب قاجار بروایتی دیگر سعی دارد نگاه تازه‌ای از تاریخ را به ما نشان دهد.

خواندن کتاب قاجار بروایتی دیگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به تاریخ پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قاجار بروایتی دیگر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقاجار بروایتی دیگر

کتابه عالی و جالبی که زندگی شاهان قاجار رو محارانه نمایش میده

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۷

خوب و جالب توجه

فراز و نشیب تاریخ ایران (جلد اول؛ از حمله اعراب تا انقراض مغولان)تصویر جلد کتاب فراز و نشیب تاریخ ایران (جلد اول؛ از حمله اعراب تا انقراض مغولان)
گروه تاریخ ایران
جستــارهایی در باب تاریخ عثمانی و ترکیه‌ی جدیدتصویر جلد کتاب جستــارهایی در باب تاریخ عثمانی و ترکیه‌ی جدید
حسن حضرتی
سفرنامه تهرانتصویر جلد کتاب سفرنامه تهران
ف‍رش‍اد ف‍رش‍ب‍اف‌ اب‍ری‍ش‍م‍ی‌
سرگذشت فتحعلی شاهتصویر جلد کتاب سرگذشت فتحعلی شاه
ناصر افشارفر
برزیلتصویر جلد کتاب برزیل
پادشاهی اردن هاشمیتصویر جلد کتاب پادشاهی اردن هاشمی
احمد علامه فلسفی
ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیانتصویر جلد کتاب ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان
مسعود گلزاری
حاکمیت شاه سلطان حسین از منظر ابوطالب میرفندرسکیتصویر جلد کتاب حاکمیت شاه سلطان حسین از منظر ابوطالب میرفندرسکی
مسلم سلیمانی‌یان
جمهوری آذربایجانتصویر جلد کتاب جمهوری آذربایجان
زنان برتر ایران زمینتصویر جلد کتاب زنان برتر ایران زمین
پریسا آقا رفیعی
از طهرون تا تهرانتصویر جلد کتاب از طهرون تا تهران
موسی زمان‌زاده‌دربان
تاریخ تمدن ایران؛ امپراطوری ساسانیانتصویر جلد کتاب تاریخ تمدن ایران؛ امپراطوری ساسانیان
کاوه فرخ
دانستنی ‌های تاریخ ایران و جهان ۲تصویر جلد کتاب دانستنی ‌های تاریخ ایران و جهان ۲
حسنعلی مرادی
پیامدها و زیان های ایران در جنگ جهانی اول و دومتصویر جلد کتاب پیامدها و زیان های ایران در جنگ جهانی اول و دوم
محمدمسعود بهمنی
فراز و فرود مزدکتصویر جلد کتاب فراز و فرود مزدک
فتانه احمدی
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر اوتصویر جلد کتاب کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
ایرج رامتین
شاه عباس: پادشاه سنگدلی که به افسانه بدل شدتصویر جلد کتاب شاه عباس: پادشاه سنگدلی که به افسانه بدل شد
دیوید بلو