کتاب ایران بزرگ در دوره هخامنشیان
بررسی اوضاع فرهنگی جغرافیایی و سیاسی هخامنشیان
معرفی کتاب ایران بزرگ در دوره هخامنشیان
کتاب ایران بزرگ در دوره هخامنشیان نوشته فرشاد فرشباف ابریشمی است. این کتاب به اوضاع فرهنگی جغرافیایی و سیاسی هخامنشیان میپردازد و ما را با نخستين شاهنشاهی جهان كه يكی از منظمترين و مقتدرترين و بیهيچ ترديد عادلترين دولت بوده است روبهرو میكند.
درباره کتاب ایران بزرگ در دوره هخامنشیان
دنيای غرب از ايران باستان آگاهی مختصري دارد و آن نيز از روی گزارشهای خصمانه و پر غرض يونانيان است كه در آغاز قرن چهارم پيش از ميلاد با ايرانيان دست به گريبان شدند. کتابهای آنان اطلاعات کاملی از ایران در اختیار قرار نمیدهد. در این کتاب تلاش شده است اطلاعات دقیقی به مخاطب علاقهمند به تاریخ ارائه شود.
انتشارات خانه تاریخ و تصویر ابریشمی سعی داد در دنیای رسانهها که تمام اطلاعات از طریق شبکههای اجتماعی منتقل میشود در قالب کتابهای مفید و کارآمد و جذاب اطلاعات خواندنی از جهان امروز و دیروز در اختیار ما قرار دهد. با خواندن کتابهای این نشر دری تازه از دنیای دانستن به روی شما باز خواهد شد.
خواندن کتاب ایران بزرگ در دوره هخامنشیان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به دانستن تاریخ پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ایران بزرگ در دوره هخامنشیان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ایران بزرگ در دوره هخامنشیان |
| عنوان دیگر | بررسی اوضاع فرهنگی جغرافیایی و سیاسی هخامنشیان |