کتاب هنر تمرکز حواس و فکر
معرفی کتاب هنر تمرکز حواس و فکر
کتاب هنر تمرکز حواس و فکر اثر رمز ساسن و ترجمه پوریا حقیقی است که مهارتهای خاصی را برای ایجاد تمرکز و کنترل افکار به مخاطبانش میآموزد. با استفاده از تمرینات این کتاب، مهارتهای فکریتان را متحول کنید.
درباره کتاب هنر تمرکز حواس و فکر
رمز ساسن در کتاب تمرکز حواس و فکر به ماآموزش می دهد که چگونه افکارمان را روی یک چیز متمرکز کنیم. در حقیقت این اثر قرار است به ما از مزایای تمرکز حواس بگوید. ممکن است شما هم جز آن دسته افرادی باشید که همزمان به چند چیز فکر میکنید. مثلا هنگام صرف غذا به انجام کارهای روز بعد فکر میکنید یا زمانی که کار میکنید و درس میخوانید ذهنتان مشغول رویاپردازی است. قرار است با کمک این کتاب یاد بگیریم که چطور تمرکز خودمان را بالا ببریم تا کارآییمان چند برابر شود و بهترین اثرگذاری را داشته باشیم.
این کتاب به شما کمک میکند تا بهترین روشهای تمرکز حواس را پیدا کنید. یاد بگیرید که افکارتان را تنها و تنها روی کاری که انجام میدهید متمرکز کنید و قابلیت تجسم فکریتان را نیز بهبود ببخشید. در این صورت به بالاترین سطح بازدهی میرسید و موفقیت و آرامش در هر کاری که انجام میدهید انتظارتان را میکشد.
کتاب هنر تمرکز حواس و فکر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام کسانی که دوست دارند قدرت تمرکز را در وجود خودشان بالا ببرند، این کتاب را مفید مییابند. دوستداران کتابهای حوزه موفقیت و خودیاری نیز از خواندن این اثر لذت میبرند.
این شد حرف حساب درباره تمرکز. بریم برای تمرینات😇 البته بهتره این کتاب pdf نباشه طاقچه جان
کتاب واقعا مفیدی بود ، تمرینات خیلی تاثیر گذاری داشت که من حس میکنم نه تنها باعث افزایش تمرکز حتی باعث احساس ارامش هم میشه واقعا ارزشمنده✨️🍃
پیشنهاد میکنم راهکارهاشون رو، خیلی خوب مثال هایی که میشه باهاشون تمرکز رو تقویت کرد ، ذکر کرده.💯
خوندن این کتاب رو برای همه کسانی که دچار اختلال در تمرکز حواس دارن پیشنهاد میکنم. فقط مشکل اینکه، خوندن کتابهای پی دی اف در حالت افقی در نرم افزار طاقچه خیلی عذاب آوره و اصلا نمیشه درست و درمون روی
نمونه خیلی کوتاه بود
کتاب خوبی بود تمرین های توجه کردن و تمرکز داشت دوست داشتم در کل کتاب به دردم نخورد چون تمرکزم بخاطر کتاب خوندن در هر شرایط بالا رفته بود بهش سه از ده میدم خوبه