کتاب کتاب مقدّس زیر ذره‌بین عباس نیکزاد + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر معارف
امتیاز
۳.۰از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کتاب مقدّس زیر ذره‌بین

عباس نیکزاد( -۱۳۳۷) دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بابل است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

«انجیل به فرموده‌ قرآن، جهت هدایت بنی‌اسرائیل از جانب خداوند بر حضرت مسیح علیه السلام نازل شده است. آنچه که از قرآن استفاده می‌شود این است که اساس تعلیمات و رکن رسالت حضرت مسیح علیه السلام دو چیز بوده است: یکی احیای شریعت حضرت موسی و تأیید تورات. لذا از زبان حضرت عیسی مسیح علیه السلام می‌فرماید: «مصدقاً لما بین یدی من التوراة و لاحَلَّ لکم بعض الذی حرّم علیکم» یعنی عیسی به قوم بنی‌اسرائیل فرمود که من آمده‌ام تا تورات و شریعت حضرت موسی را تأیید کنم جز اینکه جهت تسهیل بر بنی‌اسرائیل برخی از مُحرّمات را حلال کرده‌ام. و دیگری بشارت آمدن پیامبر آخرالزمان یعنی حضرت محمد صلی الله علیه و آله. به تعبیر دیگر رکن رسالت حضرت مسیح این بوده است که اعلام کند که رسالت او جنبه‌ پیش‌قراولی و مقدّمی دارد برای پیامبری که بعد از او می‌آید و اوست که جهان باید در انتظار او باشد و اوست که شریعت اصلی و نهایی را خواهد آورد. به همین خاطر همان‌گونه که مسیحی‌ها نیز اعتراف دارند دوره‌ مأموریت حضرت مسیح برای ابلاغ رسالت بسیار کوتاه بوده است.»

مسافر خسته
۱۴۰۲/۰۹/۰۲

به نظر میرسه که نویسنده با منابع اسلامی هم به خوبی آشنایی نداشته، چه برسه به منابع مسیحی.

m. yari
۱۳۹۵/۰۶/۲۵

خیلی ضعیف. 1: سردرگمی خود نویسنده. 2: تمامی استنادها بر اساس اعتقادات اسلامی. 3: به خاطر کمبود اطلاعات خوانندگان مسلمان با اطمینان حرفهای نویسنده را باور میکنند. 4: ضعف و تناقضات درونی مطالب حتی با خود اعتقادات اسلامی که در

- بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

قویاً باید متذکر بود که: گرچه بطلان عقاید مسیحیت و یهودیت در باور اندیشه‌ورزان، نخبگان و صاحبان فکر فلسفی و متُد منطقی، واضح است، لکن جهان به ویژه ملت مسلمان ایران و جوانان آن باید بدانند اکنون که صلیب و صهیون با تمام خصومت‌ها و خشونت‌ها نسبت به یکدیگر با هم پیمان دوستی بسته‌اند و خود را در مقابل دنیای اسلام متحد ساختند و استکبار دائماً ذهن و اندیشه‌ انسان‌ها را از اوهام و خرافات پُر نموده و با تبلیغات گسترده، باطل را به جای حق می‌نشاند بهتر است جوانان الزاماً مسایل عرضه شده را با تأمل و دقت تمام بنگرند و گاه ضرورتاً آنها را با دانشمندان مشخص آن رشته علمی در میان بگذارند.
maryam jafari
محرمانه، مستقیم
اسماعیل شفیعی سروستانی
محمد صلی الله علیه و آله و سلم و پیامبران: برتری رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله بر سایر انبیا از زبان امیرالمؤمنین علیه‌السلام
فرید مسعودی
پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی (جلد بیست و ششم)
حمیدرضا شاکرین
درس توحید؛ دوره‌ی عقاید قرآنی از سری دوره‌های نور معرفت