دانلود و خرید کتاب تسهیل‌گر جونا برگر ترجمه زهره نوروزی
تصویر جلد کتاب تسهیل‌گر

کتاب تسهیل‌گر

نویسنده:جونا برگر
امتیاز:
۴.۸از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تسهیل‌گر

تسهیل‌گر نوشته جونا برگر به ما می‌آموزد که چگونه ذهنیت افراد را با تسهیل‌گری و برداشتن موانع پیشرفت، تغییر دهیم.

هر کسی به‌دنبال تغییر دادن چیزی است: والدین خواستار تغییر رفتار فرزندان هستند، رهبران میخواهند سازمآن‌ها را دستخوش تغییر نمایند، فروشندگان می‌خواهند ذهن مشتریان را عوض کنند، کارمندان به‌دنبال تغییر نظر مدیران هستند و سازمان‌های عام‌المنفعه نیز تغییر جهان را می‌خواهند.

اما به‌طور کلی، تغییردشوار است و دیگر نمی‌توان به روش‌های سنتی و قدیمی، با ارائه انبوهی از آمار و ارقام، انسان‌ها را متقاعد به انجام کاری کرد. برای ایجاد تحول راه‌های بهتری وجود دارد، بدون نیاز به اینکه الزاماً تلاش زیادی به خرج دهیم یا باورپذیرتر و متقاعدکننده‌تر جلوه نماییم. چنین شیوه‌ها و شگردهایی ممکن است گاهی مؤثر واقع شوند، اما اغلب فقط حالت تدافعی دیگران را بر می‌انگیزند. درمقابل، آنچه اهمیت دارد «تسهیل‌گر بودن» است، یعنی تغییر اذهان از طریق حذف موانع و بازدارنده‌هایی که بر سر راه اقدام وجود دارند.

با این توصیف، کتاب تسهیل‌گر به ما می‌آموزد که چگونه بر رخوت و سکون فائق آییم و تغییری در ذهن‌ها ایجاد نماییم. بسیاری از اوقات نیاز نیست برای اثرگذاربودن، زور و فشار بیشتری اعمال کنیم، بلکه باید تسهیل‌گر باشیم و موانع را از پیش پای تغییر برداریم.

خواندن کتاب تسهیل‌گر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های موفقیت رد زندگی و کسب‌وکار را به شنیدن این کتاب دعوت می‌کنیم.

درباره جونا برگر

جونا برگر دکتری خود را در بازاریابی از دانشکده‌ تحصیلات تکمیلی استنفورد دریافت کرده است. تحقیقات و مقالات برگر معمولا در نیویورک تایمز، ژورنال وال استریت و نشریه اکونومیست منتشر می‌شود. برگر به طور منظم در مورد روانشناسی و بازاریابی ویروسی می‌نویسد. او یکی از تاثیرگذاران سایت لینکدین محسوب می‌شود.

جونا برگر یکی از اساتید برتر وارتون در پنسلوانیا نیز هست، او یکی از متخصصان برتر بازاریابی ویروسی و نفوذ اجتماعی است. برگر با انواع شرکت‌ها و سازمان‌ها از جمله گوگل، فیسبوک، جنرال موتورز، استی لادر، مایکروسافت و غیره همکاری کرده است.

جونا برگر بیش از سی و پنج مقاله پژوهشی در زمینه روانشناسی و بازاریابی منتشر کرده است. تعدادی از آن‌ها عبارتند از: چه چیزی باعث ویروسی شدن محتوای آنلاین می‌شود؟ در مجله تحقیقات بازاریابی- اثرات مثبت تبلیغات منفی، زمانی که نقدهای منفی فروش را افزایش می‌دهند و …

بخشی از کتاب تسهیل‌گر

- فهرستی برای افراد تهیه کنید و اجازه دهید که خودشان گزینه مناسب را انتخاب نمایند. انجام چنین کاری، به افراد احساس آزادی و اختیار می‌بخشد و آن‌ها دیگر حس نمی‌کنند که چیزی به آن‌ها تحمیل شده است.

- به‌جای آن‌که حقایق را قاطعانه بیان کنید، از افراد سؤال بپرسید. اگر با سهام‌داران دیدار می‌کنید، نظرشان را جویا شوید و سعی کنید دیدگاه آن‌ها را بفهمید. مشاهده خواهید کرد که اغلب می‌توانید آن‌ها را در مسیر درست هدایت نمایید. بدین‌ترتیب، پیشنهادهای شما اثرگذارتر خواهد بود، چراکه اگر دیگران احساس کنند آن‌ها را درک کرده‌اید و نظرشان اهمیت دارد برای همراهی با شما تمایل بیشتری پیدا می‌کنند.

- وجود شکاف آشکار میان افکار و اعمال افراد را برجسته نمایید. کمپین تبلیغاتی بسیار مؤثری علیه استعمال دخانیات در تایلند اجرا شد که در آن کودکی پنج یا شش‌ساله به فردی بزرگسال نزدیک می‌شد و از او می‌پرسید «فندک داری؟». همه آن افراد بدون استثناء برای آن کودک از آثار منفی سیگار کشیدن می‌گفتند. آنگاه این پرسش مطرح می‌شد که «اگر استعمال دخانیات برای کودکان ضرر دارد، آیا برای بزرگسالان مضر نیست؟» این‌گونه بود که فاصله میان حرف و عمل مردم کاملاً نمایان می‌گشت.

- با همدلی آغاز کنید. خودتان را جای دیگران بگذارید و مسایل را از چشم آن‌ها ببینید. این راهکاری است که گرگ وکی از آن استفاده می‌کند. او یک مذاکره‌کننده حرفه‌ای با گروگان‌گیران است که با اف‌بی‌آی همکاری دارد. هنگامی‌که برای شرایطی بحرانی فراخوانده می‌شود، به شخص گروگان‌گیر نمی‌گوید: «من وکی، مأمور ویژه هستم. همین حالا گروگان‌ها را آزاد کنید، وگرنه تیراندازی می‌کنیم!»؛ بلکه این گونه صحبت را آغاز می‌کند: «سلام. من گرگ هستم، مأمور اف‌بی‌آی. حالت خوبه؟». 

لیلا جوادی
۱۳۹۹/۰۹/۲۱

همیشه توضیحات زیاد و حتی منطقی آزار دهنده ست چه بهتر که یاد بگیریم قبل از به زبان آوردن حجم زیادی از افکار و اطلاعاتمون، فرد و نیاز و دغدغه هاش رو بشناسیم تا بهتر به دیگران کمک کنیم..این کتاب فوق

- بیشتر
سعید رستگار
۱۳۹۹/۱۰/۰۲

با اینکه کوتاه بود بسیار لذت بخش بود و مثال های خیلی خوبی داشت. تسهیلگری مفهوم جدی هست که در موضوعات اجتماعی و آموزشی مبنا قرار میگیره. دیر یا زود شما هم یک جا با این تسهیلگر بودن سر کار پیدا خواهید

- بیشتر
«خوب، دشمن عالی است... ما مدارسی عالی نداریم، اساساً به این دلیل که مدارس خوب داریم. دولت‌هایی عالی نداریم، عمدتاً از آنرو که دولت‌هایی خوب داریم. انگشت‌شمارند افرادی که زندگی عالی برای خودشان می‌سازند، اغلب به‌این دلیل که بسنده کردن به زندگی خوب، کاری است بس آسان».
سعید رستگار
جیم کالینز، یکی از نویسندگان حوزه کسب‌وکار معتقد است: «خوب، دشمن عالی است... ما مدارسی عالی نداریم، اساساً به این دلیل که مدارس خوب داریم. دولت‌هایی عالی نداریم، عمدتاً از آنرو که دولت‌هایی خوب داریم.
سعید رستگار
وب‌سایت‌ها و رسانه‌های مجازی در کنار یکدیگر نوعی انزواگرایی ذهنی ایجاد کرده و موجب شده‌اند که انسان‌ها به‌ندرت با دیدگاه‌های متناقض مواجه گردند. افراد تمایل دارند موضوعاتی را در اینترنت بخوانند که مؤید دیدگاه‌هایشان است. این امر می‌تواند انسان را به سمت انزوای بیشتر در اتاق‌های پژواک خود سوق دهد. صاحب‌نظران پیشنهاد می‌کنند که برای حل این مشکل به جای محبوس کردن خود در حباب فضاهای مجازی، پلی به آن سوی دیگر بزنیم و با کسانی هم‌کلام شویم که دیدگاه‌هایی متفاوت با ما دارند. با فراتر رفتن از کلیشه‌ها و تعامل با افراد مختلف، همگی منتفع خواهیم شد.
سعید رستگار
پژوهش دیگری نشان داده است که بشر از نوعی زیان‌گریزی فطری برخوردار است. به زبان ساده‌تر، در ذهن ما، زیان‌ها پرهیبت‌تر از دستاوردها جلوه می‌کنند. درواقع، رنج از دست دادن صد دلار، به مراتب بیش از لذت کسب صد دلار است
سعید رستگار
کرت لوین، متخصص علوم رفتاری معتقد است: «اگر واقعاً می‌خواهید چیزی را بفهمید، سعی کنید تغییرش دهید». اما عکس آن هم صادق است: «اگر می‌خواهید واقعاً چیزی را تغییر دهید، باید آن را بفهمید.» غالباً توجه و تمرکز ما به‌عنوان عامل تغییر، به خودمان، نتایج مورد نظر یا تغییراتی معطوف است که امیدواریم رخ دهند. ما این موضوع را که «حق با ماست» چنان باور داریم که می‌پنداریم اگر اطلاعات، حقایق، یا دلایل بیشتری ارائه دهیم، انسان‌ها سر تعظیم فرود می‌آورند و تسلیم می‌شوند. اما اغلب اوقات، چیزی تغییر نمی‌کند. ما با تمرکز زیاد بر خودمان و آنچه می‌خواهیم، مهم‌ترین بخش تغییر یعنی درک مخاطب را از یاد می‌بریم.
سعید رستگار
نتخاب میان استراتژی «آب‌پاش» و «شلنگ آتش‌نشانی» درنظر بگیرید. آب‌پاش آب را پخش می‌کند، درحالی‌که شلنگ آتش‌نشانی یک نقطه را کاملاً غرق آب می‌کند. عقل سلیم می‌گوید استراتژی آب‌پاش برای اثرگذاری گسترده‌تر و طولانی‌تر بیشتر به‌کار می‌آید، اما چنانچه قصد دارید تغییری در باورها و گرایش‌های عمیق ایجاد کنید، گاهی اوقات استراتژی شلنگ آتش‌نشانی کارآمدتر است
سعید رستگار
درحقیقت، انسان‌ها هرچقدر به مدت طولانی‌تری کاری را انجام دهند یا چیزی را در اختیار داشته باشند، ارزش بیشتری برای آن قائل می‌شوند
martinof
هرچه آزمودن چیزی آسان‌تر باشد، افراد بیشتری از آن استفاده می‌کنند و سریع‌تر موردپسند قرار می‌گیرد. استفاده اساتید دانشگاه از فن آوری‌های جدید کاملاً به این امر بستگی دارد که پیش از استفاده بتوانند آن را بیازمایند.
سعید رستگار
تردید مانند دکمه توقف عمل می‌کند و به‌شدت برای تغییر اذهان مضر است. تردید باعث می‌شود مردم دست نگه دارند و همان کاری را انجام دهند که همیشه انجام می‌دادند، دست‌کم تا زمانی که تردید برطرف گردد
سعید رستگار
بی‌ارزش دانستن امور غیرقطعی «مالیات تردید» خوانده می‌شود. در هنگام انتخاب میان امر قطعی و امری که مستلزم خطر کردن است، دومین گزینه باید بسیار مهم‌تر و ارزشمندتر باشد تا انتخاب شود. «تغییر» تقریباً همیشه «تردید» را نیز به‌همراه دارد. آیا خرید آنلاین کفش ایده خوبی است؟ آیا در زمان و نیرو صرفه‌جویی می‌کند یا دردسر بزرگ‌تری را هم به‌دنبال دارد؟ آیا اندازه کفش‌ها مناسب و ظاهرشان مورد پسند است؟ نمی‌توان مطمئن بود! تردید به‌طور کامل سد راه تصمیم‌گیری می‌شود
سعید رستگار
از طرفی در ذهن همه ما «ناحیه رد» نیز وجود دارد. ایده‌هایی که با باورهای ما بسیار متفاوت هستند، در این منطقه قرار می‌گیرند و بی‌درنگ رد می‌شوند. «ناحیه رد» از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برای ایجاد تغییر در مردم، مراقب باشید توصیه‌ها و پیشنهادهای شما در منطقهٔ عدم پذیرش آن‌ها قرار نگیرند.
سعید رستگار
از تاریخ ایده بگیرید و پل‌های پشت سرتان را خراب کنید. درست همان کاری که «هرنان کورتس» در زمان یورش به مکزیک انجام داد. ممکن است در تاریخ خوانده باشید که کورتس با شورش سربازانش مواجه شد و نگران بود که آن‌ها به خانه برگردند. بنابراین کشتی‌ها را سوزاند تا دیگر راهی برای بازگشت وجود نداشته باشد. پس از این کار، ارتش او با تمام قوا جنگید و پیروز شد.
سعید رستگار
آنچه اهمیت دارد «تسهیل‌گر بودن» است، یعنی تغییر اذهان از طریق حذف موانع و بازدارنده‌هایی که بر سر راه اقدام وجود دارند.
.
بسیاری از اوقات نیاز نیست برای اثرگذاربودن، زور و فشار بیشتری اعمال کنیم، بلکه باید تسهیل‌گر باشیم و موانع را از پیش پای تغییر برداریم.
.
دیگر نمی‌توان به روش‌های سنتی و قدیمی، با ارائه انبوهی از آمار و ارقام، انسان‌ها را متقاعد به انجام کاری کرد. برای ایجاد تحول راه‌های بهتری وجود دارد، بدون نیاز به اینکه الزاماً تلاش زیادی به خرج دهیم یا باورپذیرتر و متقاعدکننده‌تر جلوه نماییم. چنین شیوه‌ها و شگردهایی ممکن است گاهی مؤثر واقع شوند، اما اغلب فقط حالت تدافعی دیگران را بر می‌انگیزند. درمقابل، آنچه اهمیت دارد «تسهیل‌گر بودن» است، یعنی تغییر اذهان از طریق حذف موانع و بازدارنده‌هایی که بر سر راه اقدام وجود دارند.
.

حجم

۳۳٫۶ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۳۸ صفحه

حجم

۳۳٫۶ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۳۸ صفحه

قیمت:
۱,۰۰۰
تومان