کتاب جامعهی اطلاعاتی
معرفی کتاب جامعهی اطلاعاتی
کتاب جامعهی اطلاعاتی، نوشتهی رابرت حسن، اثری خواندنی دربارهی دنیای اطلاعات و اینترنت و بررسی ابعاد خاص مربوط به هرکدام است.
کتاب جامعهی اطلاعاتی با مقدمهی دکتر یحیی کمالیپور و ترجمهی داوود آقارفیعی در اختیارتان قرار دارد.
دربارهی کتاب جامعهی اطلاعاتی
دنیای امروز ما، دنیای اطلاعات و ارتباطات است. در حقیقت با به وجود آمدن شبکهی اینترنت، بسیاری از مرزها در جهان جابهجا شده و یا مفهوم خود را از دست دادهاند. در گذشته، تولید محتوا، کاری بود که در انحصار روزنامهنگاران و عکاسان حرفهای بود. اما امروزه هر کسی میتواند به تولید محتوا در شبکههای اجتماعی بپردازد. از طرف دیگر همین موضوع وظیفه و کار رسانهها را هم سختتر میکند. از آنجایی که با تنها یک کلیک اطلاعات میتواند در اختیار همه قرار بگیرد، این موضوع میتواند برای دولتها هم مفید یا ضررآفرین باشد.
بههر حال دنیای امروز ما، دنیای اطلاعات است. بنابراین برای تمام ما مهم است که سواد رسانهای خود را افزایش دهیم و با مفاهیم و اصطلاحات مربوط به اطلاعات آشنا شویم. رابرت حسن، استاد دانشگاه در ملبورن استرالیا، در کتاب جامعهی اطلاعاتی دربارهی جامعهی اطلاعاتی امروز حرف میزند. نقش سیاست را در کنترل جامعه اطلاعاتی بررسی میکند و به مفاهیم و موضوعاتی مانند کالاشدگی و فرهنگ در جامعهی اطلاعاتی میپردازد.
کتاب جامعهی اطلاعاتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمامی علاقهمندان و فعالان در حوزهی تولید محتوا و ارتباطات از خواندن کتاب جامعهی اطلاعاتی لذت میبرند.
فهرست
- سریعتر و سریعتر
- کدام حکم میراند؟ سیاست و کنترل در جامعة اطلاعاتی
- واژهنامه توصیفی
- نمایهها
(( افسر اطلاعاتی )) باشی و خط به خط این کتاب را نخوانده باشید ، با عرض پوزش ، واقعا ول معطل هستید. نمیگم آحاد مردم؛ ولی به همه افسران جامعه اطلاعاتی کشور ، مطالعه این کتاب را بشدت توصیه