کتاب فلسفه ما
معرفی کتاب فلسفه ما
فلسفه ما اثر شهید سیدمحمدباقر صدر است که در انتشارات دارالصدر (پژوهشگاه شهید صدر) به چاپ رسیده است.
در دورانی که جریانهای مادی غرب و شرق بر افکار جوامع بشری سایهای سیاه افکنده بود و میرفت کورسوی معنویت افکار امت اسلامی رو به تاریکی بگذارد، این ندای روشنیبخش علمای اسلام بود که توانست تاریکیهای اندیشههای مادی را به آتش بکشد و روشنایی ابدی خورشید اسلام را دوباره در دل امت اسلامی فروزان کند.
از پیشگامان این میدان شهید سید محمدباقر صدر بود که با نوآوریها و تلاشهای بیوقفه به رویارویی با مادهگرایی پرداخت و تلاش کرد امت اسلامی را در سطوح مختلف فکری از چنگال مادهپرستان برهاند. حاصل این تلاش در بالاترین سطح اندیشه که بنیانها و اساس فکری این تمدن پوشالی را مورد هجمه خود قرار داد، فلسفه ما بود. اثری که در دو محور اساسی دیدگاه اسلامی را به نمایش گذاشت: نظریۀ شناخت و جهانبینی اسلامی.
شهید صدر در این اثر ابتدا به عرضه دلیل برای درستی منطق عقلی میپردازد و سپس اعتبار شناخت بشری را در میزان عقل و برهان میسنجد. سپس دیالکتیک را با همۀ جنبههای گستردهاش که هگل و مارکس ترسیم نمودهاند، به بوتۀ نقد و بررسی میکشد. در ادامه، جهانبینی اسلامی را در پرتو قوانین فلسفی و دانشهای گوناگون طبیعی و انسانی به بحث مینهد و در آخر، یکی از مهمترین مشکلات فلسفی، یعنی ادراک را دستمایه گفتوگو قرار میدهد که جلوهگاه نبردی مهم میان مادهگرایی و متافیزیک است.
خواندن کتاب فلسفه ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
پژوهشگران حوزه فلسفه و اندیشه اسلامی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
کتاب بسیار خوبی بود. اول از همه به فلسفه شناخت و معرفت شناسی می پردازه و با نقد مکاتبی چون تجربه گرایی هیوم، شما رو به مکتب عقل گرایی می رسونه. و بعد از اون به جهان بینی فلسفی می
کاش آثار ایشان در طاقچه بی نهایت بود
لطفا کتابهای شهید صدر، این عالم نابغه رو در بی نهایت قرار بدید تا همه استفاده کنن. ممنونم
در امتیار فلسفه سید باقری در صدرو ان در ودرهکاری سارا جعفری در صددروران در طاقچه شناخته شد ودر تحربه دراخوان و توصیه سیاه و افکنده دربسری شگسایه های ودرپیگری ان حدن رسیکی کنید مهدی خانمرادی درطاقچه ودر کاربری 4677100ودرشمارهع9358068811