کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
معرفی کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین مجموعه چهار کتاب فلورانس اسکاول شین است که در یک کتاب به ترجمهی اسماعیل قاسمپور سرچشمه گردآوری شده است.
دربارهی کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین مجموعه چهار کتاب او به نامهای بازی زندگی و نحوهی این بازی، گفتار تو معجزهگر خواستههای توست، در مخفیگاه موفقیت و قدرت نفوذ گفتار است. او در این اثر دربارهی قدرت و توانایی عشق ورزیدن، تفکر مثبت و محدودیتهایی که برای خودمان قائل هستیم و راه و روش ایجاد موفقیت سخن میگوید.
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به نیروی مثبتاندیشی ایمان دارید و دوست دارید کتابی متفاوت و الهامبخش بخوانید، کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین را به شما پیشنهاد میکنیم
دربارهی فلورانس اسکاول شین
فلورانس اسکاول شین ۲۴ سپتامبر ۱۸۷۱ در نیوجرسی آمریکا متولد شد. او نویسنده، تصویرگر و هنرمند محبوب آمریکایی بود. فلورانس اسکاول شین در میانهی عمرش به فرقهی اندیشهنو پیوست و از این طریق دانش الهی را تدریس میکرد. او با استفاده از این روش توانست گره از مشکلات زندگی افراد بسیاری بگشاید و تلاش میکرد تا پیام معنویت را به مردم جهان برساند. کتابهای او به زبانهای مختلف ترجمه شد و در اختیار همگان قرار گرفته است. مشهورترین اثر فلورانس اسکاول شین کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاولشین و قدرت کلام است که هر دو بعد از مرگ نویسنده منتشر شدند.
فلورانس اسکاول شین در ۱۷ اکتبر ۱۹۴۰ چشم از دنیا فروبست.
بخشی از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
ذهن شامل سه بخش است: نیمه هوشیار، هوشیار و هوشیاری برتر و والا. در واقع، بخش نیمه هوشیار ذهن همانند بخار یا جریان الکتریسیته دارای قدرت مطلق است و بدون مسیری مشخص به حرکت خود ادامه میدهد. هر فرمانی که به آن داده شود، همان را اجرا خواهد کرد و از فهم و استنباط کافی برخوردار نیست. هر چیزی را که انسان عمیقا احساس کند یا به روشنی تصور کند، بر ذهن نیمه هوشیار او اثر میگذارد و سرانجام در زندگی ظاهر میشود.
من این کتاب رو قبلا خوندم ترجمه گیتی خوشدل. ارزش خوندن و دوباره خوندن داره
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین عالیه، حداقل هرکسی باید یک بار این کتابو بخونه👌🏻♥️ من کتاب صوتیش رو با ترجمه خانم گیتی خوشدل گوش دادم، کتاب چاپیش رو هم از انتشارات نگین ایران با ترجمه آقای فرشاد قدیری خوندم.
کتاب در زندگی شما تاثیر مثبتی می گذارد همچنین انرژی و افکار ما را نسبت به زندگی اطراف ما مثبت میکند می کنم به همه دوستان علم متافیزیک را علاقه مند هستند این کتاب را مطالعه کنند
من ترجمه ی محمد جوادی رو خوندم. کتاب اوایلش به نظرم معمولی بود جلوتر رفتم یه جاهاییشو قبول نداشتم اما توش جملات عالی هم زیاد بود هم یاد گرفتم ازش هم بهم حس خوب داد در کل از خوندنش راضیم.
ترجمه ی خوبیه
کتاب خیلی خوبیه اگه آدم بتونه این درس ها رو یاد بگیره زندگی شکل و رنگ و بوی جدیدی می گیره
من این کتاب را ۲ سال پیش خوندم عالیه از این لحاظ که آرامش پیدا میکنی. یاد میگیری خدا همه کارها را میکنه. کلام را اصلاح کنیم و هر چیزی به زبون نیاریم. وقتی باهاش آرامش پیدا میکنیم و کلی چیز
خواندن این کتاب به شما آرامش عجیبی میدهد.
سلام ، چرا اندازه فونت مثل سایر کتابها نداره ، یعنی بعد خرید pdf میشه و نمیشه توی طاقچه مطالعه کرد چون من pdf کتاب رو دارم چون ترجمش عالیه و میخوام از طاقچه بخرمش بخاطر اندازه متن فونت ...
عالی