کتاب قانون ۵ ثانیه
معرفی کتاب قانون ۵ ثانیه
کتاب قانون ۵ثانیه، اثر مل رابینز با ترجمه فهیمه شریفی منتشر شده است. این کتاب فرصتی برای متحول کردن زندگی، کار و اعتماد به نفستان را با نیروی شجاعت فراهم میکند.
درباره قانون ۵ ثانیه
مل رابینز در کتاب قانون ۵ ثانیه بر این نکته تاکید میکند که مغز ما انسانها بهگونهای طراحی شده که دربرابر انجام کارهای جدید یا سخت و ناراحتکننده مقاومت میکند. به همین علت است که برای شروع هر کار جدیدی احساس عدم آمادگی به سراغمان میآید. کما اینکه مشاهده میکنیم بسیاری از مردم ایدههای فوقالعادهای دارند که به سراغ اجرایی کردن آنها نمیروند.
رابینز در این کتاب به شما کمک میکند تا شجاع باشید و از منطقه امن خود خارج شوید. ما در هر روز تازهای که از زندگیمان میگذرد با شرایط سختی همچون سختی، بلاتکلیفی و ترس مواجه هستیم؛ بنابراین برای زندگی کردن باید شجاع باشیم. قانون 5 ثانیه به شما کمک میکند تا شجاع باشید و به بهترین شخصی که میتوانید تبدیل شوید.
خواندن قانون ۵ ثانیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
قانون 5 ثانیه را به تمامی کسانی که اجرای ایدههای خود را به تعویق میاندازند و همچنان منتظر زمان مناسب هستند، پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از قانون ۵ ثانیه
من امروز از قانون ۵ ثانیه استفاده کردم که شروع کسبوکار پرترههای اسب و سوارکار را اعلام کنم. سالها بود که میخواستم این کار را بکنم، اما فقط مانع خودم میشدم. بیصبرانه منتظرم و حالا چیزی دارم که به خاطرش دیگر آن دکمهی تکرار زنگ را نزنم! ممنونم مل! همهی ما سزاوار این هستیم که آنقدر هیجانزده از خواب بیدار شویم که نخواهیم مثل میکال «آن دکمهی تکرار ساعت را بزنیم». اگر در فکر پرشی مثل او هستید، حواستان باشد که دربارهی پرسیدن این سؤال از خودتان کاملا آگاه باشید.
باید از خودتان این سؤال دلی «آیا آمادهام که به این کار متعهد شوم؟»، نه این سؤال احساسی «آیا حس میکنم برای متعهد شدن به این کار آمادهام؟» را بپرسید. هیچوقت احساس آمادگی نمیکنید؟ وقتی که به سؤال «آیا آمادهام که به این کار متعهد شوم؟» پاسخ مثبت بدهید، باید از این قانون استفاده کنید که آن هل آخر را بدهید.
برای شنیدن جملههای بیشتری از کتاب قانون 5 ثانیه، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید
فهرست قانون ۵ ثانیه
• ساختن اعتماد به نفس واقعی
• پی آرزوها رفتن
• روابطتان را غنا ببخشید
کتاب خوبی هست ولی این نسخه زیادی زیادی خلاصه هست
به نظر من خانم فهیمه شریفی از همین قانون 5ثانیه کمک گرفته برای ترجمه این کتاب و خلاصه این کتاب برای من جذاب بود زیرا چکیده ای از مطالبی را در این کتاب آورده که باید ساعتها وقت می گذاشتیم
گفتن خلاصه و نه اینقدر لااقل سی صفحه چهل صفحه و با این تعداد صفحه این قیمت گریه کنم یا بخندم😂😏🙄🤔🤨
به خانم شریفی بابت کتابهای خوب و کاربردی تبریک میگم به امید کارهای بیشتر
دقیقا ۵ ۴ ۳ ۲ ۱ تموم شد...
به نام خدا سلام. خلاصهی خوبی بود. در پنج دقیقه مطالعهاش کردم، و چیزهایی که در این دقایق اندک فهمیدم، ارزشش بیشتر بودند. با مطالعهی نظرات پیرامون اصل کتاب، متوجه شدم که آن کتاب هم همینطور پیرامون قاعدهی از پنج تا
اصلا پیشنهاد به خرید این کتاب خلاصه نمیکنم. ۱۳ صفحه که اصلا مفید نبود!
کتاب در حد یک پاورقی کوتاه و خلاصه هست ولی طبق نظرات کتاب اصلی هم فقط چند تا مثال از افرادی که این حرکت را زدند گفته و گفتند زیاد توضیح داده اصل مطلب کتاب اصلی کمه به به نویسنده خلاصه