معرفی و دانلود کتاب پرش pdf + خلاصه رایگان

کتاب پرش

۵.۰(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پرش

کتاب پرش نوشته استیو هاروی و ترجمه محمدرضا اشراقی کتابی خواندنی است که به شما کمک می‌کند تا زندگی‌تان را با قدرت ادامه دهید و به موفقیت برسید.

درباره‌ی کتاب پرش

استیو هاروی در کتاب پرش به شما پیام‌هایی می‌دهد. پیام‌هایی که هرکدام به شما کمک می‌کنند تا تغییری در نحوه‌ی نگرشتان نسبت به زندگی داشته باشید. پرش به شما یاد می‌دهد که به زندگی با تمام سختی‌ها و مشکلاتی که سر راهتان قرار می‌گیرد، ادامه بدهید. رویاپردازی کنید و برای رسیدن به رویاهایتان تلاش کنید. استیو هاروی در کتاب پرش به ما آموزش می‌دهد که چطور زندگی کنیم. زندگی که به ما لذت تجربه‌های متفاوت را هدیه می‌دهد.

کتاب پرش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب پرش اثری خواندنی برای تمام علاقه‌مندان به کتاب‌های حوزه موفقیت و خودیاری است.

بخشی از کتاب پرش

کتاب مقدس می‌گوید: «هدیه الهی فضایی را برایتان فراهم خواهد کرد» . اگر توجه کنید کتاب مقدس به «هدیه» شما اشاره دارد، نه «تحصیلات» شما. من افراد زیادی را می‌شناسم که مدرک تحصیلی دارند اما از آن استفاده نمی‌کنند. شما می‌توانید تنها درس بخوانید و صد البته که شما مایلید فردی تحصیل کرده باشید، اما باید بدانید که تحصیلات شما را به جاهای محدودی خواهند برد.

فهرست

• یک سفرو یک پرش
  • انسانی که در زندگی رویایی نداشته باشد، نابود خواهد شد
  • از بیکاری دست بکشید و زندگی را شروع کنید
  • ترک نکن

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پرش
موضوع:موفقیت و خودیاری