کتاب کودکی با مغز تمامعیار
معرفی کتاب کودکی با مغز تمامعیار
کتاب کودکی با مغز تمام عیار نوشته دانیل جی سیگل و تینا پین برایسون است که با ترجمه بنفشه عربانی منتشر شده است. این کتاب دوازده راهبرد برای پرورش ذهن کودک را در اختیار خوانندگان قرار میدهد. hین کتاب در سامانه کنترل کیفیت منابع آموزشی و تربیتی شبکه رشد مورد تأیید وزارت آموزشوپرورش قرار گرفته اسj.
درباره کتاب کودکی با مغز تمامعیار
تفاوتی ندارد که شما مادر، پدر، مادربزرگ، پدربزرگ، معلم یا درمانگر هستید یا هرکسی که بهنوعی با فرزندان سروکار دارد؛ کتاب کودکی با مغز تمامعیار برای شما نوشته شده است. در سرتاسر این کتاب از واژه والد استفاده میشود، اما مخاطب آن هر کسی است که وظیفه خطیر پرورش، حمایت و تربیت کودکان را برعهده دارد. هدف اصلی ما این است که به شما بیاموزیم چگونه از موقعیتهای روزمره به عنوان فرصتهایی برای کمک به خود و فرزندانتان برای رسیدن به هر دو هدف دوام و کامیابی استفاده کنید.
در پایان هر فصل دو بخش طراحی شده است که به شما کمک میکند اطلاعات جدید خود را به کار بگیرید. بخش نخست تحت کودکان با مغز تمامعیار با این هدف تدوین شده است تا به شما کمک کند اصولی را که ما در بخشهای عملی گنجاندهایم به فرزندان خود آموزش دهید. در روند مطالعه این کتاب، شما میتوانید مطالب را با شرایط خود تطبیق دهید و به تدریج به تناسب لازم با شرایط فرزند خود دست یابید.
بخش دیگری که در پایان هر فصل بیان میشود یکپارچهسازی والدین نام دارد. به شما کمک میکنیم آنچه را که میآموزید در زندگی و روابط شخصی خود نیز به کار ببرید.فرزندان همانطور که بزرگ میشوند، ذهنشان بازتاب ذهن والدینشان خواهد بود. به تعبیر دیگر، رشد و تکامل والدین یا فقدان آن بر تفکر و ذهن فرزند تأثیر میگذارد. هرچه والدین آگاهتر بوده و از سلامت عاطفی بیشتری برخوردار باشند، پاداش خود را با سلامت فرزندشان دریافت خواهند کرد. میتوان گفت که رشد و پرورش ذهن یکی از باارزشترین و عاشقانهترین هدایایی است که میتوان به فرزندان بخشید.
خواندن کتاب کودکی با مغز تمامعیار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که دغدغه تربیت کودکان را دارند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کودکی با مغز تمام عیار
«فهم عمیق جنبههای مختلف تکنیک مغز تمامعیار به شما نقطهنظرات کاملاً جدیدی از فرزندپروری ارائه خواهد داد. دغدغۀ ما در جایگاه یک والد همواره این بوده که فرزندانمان را از هرگونه آسیب و صدمهای محافظت نماییم، اما نهایتاً ناتوان بودهایم. آنها شکست خواهند خورد، احساساتشان جریحهدار خواهد شد، و عصبانی، رنجیده و وحشتزده خواهند شد. در واقع، معمولاً چنین تجربیات سختی است که به فرزندانتان اجازه میدهد رشد کنند و دنیا را بشناسند. به جای اینکه سعی کنید فرزندان خود را از مشکلات اجتنابناپذیر زندگی محافظت نمایید، به آنها کمک کنید تا تجربیات خود را با درک از دنیا تلفیق کرده و از آنها درس بگیرند. آنچه فرزندان ما در زندگی کوتاه خود برداشت میکنند فقط به تجربیات شخصی خودشان مربوط نمیشود، بلکه با نحوۀ عملکرد والدین، معلمان و سایر کسانی که با آنها در ارتباطاند ارتباط مستقیمی دارد.»
سلام لطفا به طاقچه بی نهایت اضافه کنید
اخه کتاب به این خوبی چرا پی دی افه 😒