معرفی و دانلود کتاب من چنین می اندیشم pdf + خلاصه رایگان

کتاب من چنین می اندیشم

تبیینی از خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی و اختلال نقص توجه ـ بیش‌فعالی

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب من چنین می اندیشم

کتاب من چنین می‌اندیشم (تبیینی از خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی و اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی) نوشته دیوید گرنت و ترجمه شیرین وافری است که این کتاب را نشر بوی کاغذ (بوکا) منتشر کرده است. نویسنده در این اثر به‌جای بررسی تئوری و آکادمیک، به واکاوی تجربیات زیسته و روزمره‌ی افرادی می‌پردازد که با تفاوت‌های یادگیری دست‌وپنجه نرم می‌کنند و نشان می‌دهد که این موارد بیش از آنکه اختلال باشند، نوعی سبک زندگی منحصربه‌فرد هستند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من چنین می اندیشم

کتاب من چنین می‌اندیشم نوشته دیوید گرنت، اثری در حوزه‌ی روان‌شناسی شناختی و اختلال‌های یادگیری است که با تمرکز بر تجربیات واقعی بیش از ۲۰۰۰ فرد دارای تفاوت‌های شناختی تدوین شده است. گرنت در این کتاب تلاش کرده است از ادبیات خشک دانشگاهی فاصله بگیرد و شیوه‌ی کارکرد ذهن افراد مبتلا به خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی و اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی را در زندگی واقعی به تصویر بکشد. این اثر شش فصل اصلی دارد که در فصل اول به زمینه‌های مشترک این سه وضعیت از جمله ضعف حافظه‌ی فعال و سرعت پردازش پرداخته شده است. در فصل‌های بعدی موضوعاتی مانند چیستی خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی، اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی و سپس پدیده‌هایی مانند تصویرسازی ذهنی، هم‌حسی و تأثیر رنگ‌ها بر خواندن بررسی شده‌اند.
این کتاب به‌جای تمرکز صرف بر تفاوت‌ها، بر زمینه‌های اشتراک این تفاوت‌های یادگیری تأکید می‌کند و با تکیه بر پرونده‌های واقعی و آزمون‌های هوشی وکسلر نشان می‌دهد که چرا هوش عمومی نمی‌تواند معیار درستی برای قضاوت درباره‌ی توانایی این افراد باشد. نویسنده به جنبه‌های پنهانی مثل گم‌کردن وسایل، شکنندگی افکار، پدیده‌ی ورود و خروج ناگهانی ایده‌ها و چالش‌های تحصیلی مانند مقاله‌نویسی و رونویسی می‌پردازد و ابعاد مختلف این سبک زیسته را روشن می‌سازد.

خلاصه کتاب من چنین می اندیشم

دیوید گرنت در این اثر نشان می‌دهد که خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی و نقص توجه صرفاً با معیارهایی نظیر غلط‌های املایی یا تحرک زیاد شناخته نمی‌شوند، بلکه تفاوت‌هایی ساختاری در پردازش اطلاعات، حافظه‌ی فعال و شیوه‌ی تمرکز ذهن هستند. پیام اصلی کتاب بر این باور استوار است که ظرفیت حافظه‌ی فعال در این افراد هماهنگ با توانایی تفکر انتزاعی یا استدلال کلامی رشد نکرده است؛ به همین دلیل ایده‌ها ممکن است به‌سرعت به ذهن خطور کنند و پیش از ثبت‌شدن ناپدید شوند. کتاب حاضر با تبیین نقاط ضعف و متمایز این ذهن‌ها، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با آگاهی از این سازوکارها، مهارت‌های کاربردی و استعدادهای خاص این افراد را پرورش داد.

چرا باید کتاب من چنین می اندیشم را بخوانیم؟

چرا باید کتاب من چنین می‌اندیشم (تبیینی از خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی و اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی) را بخوانیم؟

• این کتاب به‌جای نظریه‌پردازی صرف، به زبان تجربیات زیسته‌ی افراد و روایت‌های ملموس روزمره پرداخته است.
  • خواننده با مطالعه‌ی این اثر می‌تواند علل رفتارهایی مانند فراموش‌کاری‌های ناگهانی، دشواری در یادداشت‌برداری و بی‌نظمی را بر اساس کارکرد مغز درک کند.
  • این کتاب به معلمان، والدین و همکاران کمک می‌کند تا به‌جای برچسب‌زدن‌هایی نظیر تنبلی یا کندآموزی، نیازهای یادگیری واقعی افراد را شناسایی کنند.
  • این اثر تفاوت‌های شاخص هوش کلامی با حافظه‌ی کوتاه‌مدت را برای ارزیابی منصفانه‌ی توانایی افراد روشن می‌سازد.

کتاب من چنین می‌اندیشم (تبیینی از خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی و اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی) به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

• این کتاب برای افراد بزرگسال و نوجوانی مناسب است که با خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی یا اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی زندگی می‌کنند و می‌خواهند شیوه‌ی تفکر خود را دقیق‌تر دریابند.
  • خواندن این کتاب به والدین و اعضای خانواده‌ای پیشنهاد می‌شود که به دنبال درک ریشه‌ای چالش‌های تحصیلی و رفتاری فرزندان خود هستند.
  • این کتاب برای معلمان، مربیان و استادانی مناسب است که خواهان طراحی شیوه‌های آموزشی متناسب با تفاوت‌های یادگیری خاص هستند.
  • خواندن این کتاب به علاقه‌مندان به مباحث روان‌شناسی شناختی و علوم تربیتی پیشنهاد می‌شود که به بررسی پدیده‌هایی مانند حافظه‌ی فعال و کارکردهای اجرایی مغز تمایل دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۱ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من چنین می اندیشم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابمن چنین می اندیشم
عنوان دیگرتبیینی از خوانش‌پریشی، کنش‌پریشی و اختلال نقص توجه ـ بیش‌فعالی
عنوان در زبان مبدأThat’s the way I think Dyslexia, dyspraxia and ADHD explained
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش، روان‌شناسی کودک و نوجوان، روان‌شناسی عمومی
نویسندهدیوید گرنت
مترجمشیرین وافری
انتشاراتنشر بوی کاغذ (بوکا)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.