دانلود و خرید کتاب اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی احمد پدرام
تصویر جلد کتاب اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی

کتاب اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی

معرفی کتاب اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی

کتاب اعتماد به نفس و مهارت‌های اجتماعی اثر احمد پدارم به مخاطبان کمک می‌کند تا جایگاه واقعی اعتماد به نفس و عزت نفس را در زندگی‌شان دریابند.

درباره‌ی کتاب اعتماد به نفس و مهارت‌های اجتماعی

کتاب اعتماد به نفس و مهارت‌های اجتماعی نوشته احمد پدارم در ابتدا نگاهی به تعریف صحیح اعتماد به نفس و عزت نفس دارد. این دو خصیصه در تمام طول زندگی کودک از زمان خردسالی  تا بزرگسالی همراهش هستند و به او یاری می‌رسانند تا بتواند در مسیر موفقیت و انتخاب‌های صحیح گام بردارد. اگر والدین بدانند که در پشت تعریف‌های غلط و اسطوره‌ای ک هاز اعتماد به نفس برای فرزندانشان می‌سازند، چه خطراتی خوابیده است، هرگز چنین نمی‌کنند.

کتاب اعتماد به نفس و مهارت‌های اجتماعی به شما کمک می‌کند تا دریابید اعتماد به نفس به معنای برتری‌­جویی نسبت به این و آن نیست و با معیارهای بیرونی سنجیده نمی‌شود. اعتماد به نفس سفر به درون و یافتن توانمندی‌ها و محدودیت‌ها و بالند‌ه‌تر کردن خود در زمینه‌هایی است که خودآگاهانه و با شور و شعف به دنبال آن بوده‌ایم. افزایش اعتماد به نفس و مهارت‌های اجتماعی به معنای مواجه نشدن با خطرات اجتماعی نیست بلکه مقابله‌ها را پخته‌تر و گزند و آسیب را کاهش می‌دهد.

کتاب اعتماد به نفس و مهارت‌های اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب اعتماد به نفس و مهارت‌های اجتماعی برای تمام والدین، مشاوران و افرادی که این دو خصیصه را گم کرده‌اند، اثری خواندنی و کاربردی است.

فهرست

•  اعتماد به نفس وعزت نفس در ما و فرزندان ما