معرفی و دانلود کتاب اصول زندگی و کار pdf + خلاصه رایگان

ری دالیو، قاسم سعادت
انتشارات:
نشر کتاب مهربان

معرفی کتاب اصول زندگی و کار

اصول زندگی و کار نوشته ری دالیو کتابر در زمینه موفقیت در زندگی و کسب‌وکار است که به اصول مهم موفقیت در کار و زندگی می‌پردازد.

ری دالیو در این کتاب، اصولی را با شما به اشتراک می‌گذارد که او را در تشخیص راه‌های درست زندگی و کارش، یاری کرده‌اند. او می‌گوید بدون داشتن اصول رویارویی با زندگی، ما بدون برنامه‌ریزی با حوادث زندگی و رویدادهای مهم روبه‌رو می‌شویم و ممکن است اگر موقعیت باشند آنها را از دست بدهیم و اگر مشکلات باشند به درستی از پس آنها برنیاییم اما اگر این موقعیت‌ها را به چند گروه دسته‌بندی کنیم و از اصول مناسبی برای روبه‌رویی با آنها بهره ‌بگیریم در پایان زندگی بهتری خواهیم داشت. داشتن یک گروه اصول خوب شبیه داشتن یک برنامه و دستورالعمل خوب است که برای رسیدن به موفقیت به آن نیاز داریم.

ری دالیو در کتاب اصول زندگی و کار شما را تشویق و راهنمایی می‌کند تا اصول خاص خود را در زندگی و موقعیت‌های حساس داشته باشید و بتوانید در تمام مراحل زندگی به درستی مشخص کنید که چه چیز‌هایی می‌خواهید و انجام چه کارهایی در زندگی درست و به‌جا است.

او در این کتاب، پله پله شما را برای نظم بخشیدن به زندگی و افکارتان و آموختن اصول زندگی‌تان راهنمایی می‌کند.

خواندن کتاب اصول زندگی و کار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه علاقه‌مندان به کتاب‌های موفقیت و مدیریت کسب‌وکار و زندگی

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اصول زندگی و کار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباصول زندگی و کار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۶/۰۳
فرمت کتابPDF

hamex
۱۳۹۹/۰۶/۲۲

کتابی فوق‌العاده با ترجمه‌ای روان و خوانا! این کتاب یکی از کتابهای اصیل است که در زمینه اصول موفقیت در کسب و کار و زندگی نگاشته شده است. نویسنده یک میلیونر خودساخته است که از تجارب خود اصولی برای زندگی بدست...بیشتر

مجید سعیدی

بازی بی‌نهایت
سایمون سینک
مدیریت با بازده بالا
اندرو گروو
صفر به یک: نکاتی در مورد استارتاپ ها (چگونه آینده را بسازیم)
پیتر تیل
مردی که معمای بازار را حل کرد
گریگوری زاکرمن
استراتژی اقیانوس آبی
دبلیو.چان کیم
اول سود؛ کسب و کار خود را ا ز یک هیولای پول‌خوار به یک دستگاه پول‌ساز تبدیل کنید
مایک میخالوویچ
راهنمای تولید ناب؛ چگونه با حداقل محصول پذیرفتنی (mvp) و بازخورد سریع مشتری به نوآوری بپردازیم
دن اولسن
نابخردی‌های پیش‌بینی‌پذیر
دن آریلی
جذب؛ چگونه یک استارتاپ می‌تواند به رشد انفجاری مشتری دست یابد!
گابریل وینبرگ