کتاب اصول زندگی و کار
معرفی کتاب اصول زندگی و کار
اصول زندگی و کار نوشته ری دالیو کتابر در زمینه موفقیت در زندگی و کسبوکار است که به اصول مهم موفقیت در کار و زندگی میپردازد.
ری دالیو در این کتاب، اصولی را با شما به اشتراک میگذارد که او را در تشخیص راههای درست زندگی و کارش، یاری کردهاند. او میگوید بدون داشتن اصول رویارویی با زندگی، ما بدون برنامهریزی با حوادث زندگی و رویدادهای مهم روبهرو میشویم و ممکن است اگر موقعیت باشند آنها را از دست بدهیم و اگر مشکلات باشند به درستی از پس آنها برنیاییم اما اگر این موقعیتها را به چند گروه دستهبندی کنیم و از اصول مناسبی برای روبهرویی با آنها بهره بگیریم در پایان زندگی بهتری خواهیم داشت. داشتن یک گروه اصول خوب شبیه داشتن یک برنامه و دستورالعمل خوب است که برای رسیدن به موفقیت به آن نیاز داریم.
ری دالیو در کتاب اصول زندگی و کار شما را تشویق و راهنمایی میکند تا اصول خاص خود را در زندگی و موقعیتهای حساس داشته باشید و بتوانید در تمام مراحل زندگی به درستی مشخص کنید که چه چیزهایی میخواهید و انجام چه کارهایی در زندگی درست و بهجا است.
او در این کتاب، پله پله شما را برای نظم بخشیدن به زندگی و افکارتان و آموختن اصول زندگیتان راهنمایی میکند.
خواندن کتاب اصول زندگی و کار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه علاقهمندان به کتابهای موفقیت و مدیریت کسبوکار و زندگی
دیگران دریافت کردهاند
سایر کتابهای ری دالیو
مشاهده همهسایر کتابهای نشر کتاب مهربان
مشاهده همهحجم
کتابی فوقالعاده با ترجمهای روان و خوانا! این کتاب یکی از کتابهای اصیل است که در زمینه اصول موفقیت در کسب و کار و زندگی نگاشته شده است. نویسنده یک میلیونر خودساخته است که از تجارب خود اصولی برای زندگی بدست