کتاب فکر میکنی مطالعه بلدی؟!
معرفی کتاب فکر میکنی مطالعه بلدی؟!
کتاب فکر میکنی مطالعه بلدی؟! نوشته سازمان مطالعات انسانشناسی هومرو است. این کتاب را پرویز مظفری مال امیری به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب روشهای جدید مطالعه کردن را به خواننده یاد میدهد.
درباره کتاب فکر میکنی مطالعه بلدی؟!
در این کتاب در مورد مباحثی همچون عواملی که باعث میشوند ما نتوانیم مطالعه کنیم؛ روش دور کردن عواملی که مانع مطالعه کردن میشوند؛ روشهای راحت مطالعه و یادگیری مطالب و روش جدید چگونه مطالعه کردن بحث میکند و در پایان تستهای خودشناسی سازمان مطالعات و انسان شناسی هومرو را به همراه پاسخ ارائه مینماید. این کتاب به افرادی که به مطالعه علاقهای ندارند، از توانمندیهای درونی خود بیخبرند و با لذت مطالعه نمیکنند توصیه میشود.
خواندن کتاب فکر میکنی مطالعه بلدی؟! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که هنوز لذت مطالعه را پیدا نکردهاند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب فکر میکنی مطالعه بلدی؟!
مطالعهٔ بیحاصل
دلایل فراوانی وجود دارد که در یادگیری و مطالعه تأثیر منفی میگذارد. یکی از این دلایل چگونه مطالعه کردن است. چگونگی مطالعه کردن شامل:
زمان مطالعه، مکان مطالعه و طرز نگرش مطالعه کننده میباشد.
سؤال:
کدام یک از این اظهارات صحیح میباشد.
الف) فقط یک چیز میتواند بر روی شخص تأثیر منفی داشته باشد.
ب) طرز نگرش فرد نمیتواند روی مطالعه کردن تأثیر غیرواقعی بگذارد.
ج) چگونگی ساختار صحیح طرز نگرش، زمان و مکان معین میتواند باعث پیشرفت در مطالعه شود.
همش نقاشی بود و فقط راجع به مشکلات هنگام مطالعه گفته بود و راهنمایی چندانی نکرده بود درکل خوب نبود
اصلا جالب نبود، خصوصا سوالاتی که در آخر هر بخش آورده بود. در کل به هزینه ای که بابتش پرداخت کردم نمی ارزید.
حس بدی بود... ۴ هزارتومن بابتش دادم... اشتباه کردم... کتابی بسیار مضر .... وقت ادم فقط گرفته میشه.... همش عکسه
خیلی قابل استفاده نبود ولی بد هم نبود