کتاب اقتصادنا سید محمدباقر صدر + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب اقتصادنا

کتاب اقتصادنا

معرفی کتاب اقتصادنا

کتاب اقتصادنا نوشتهٔ «سید محمدباقر صدر» است. این کتاب اولین اثر مدون و مبنایی در زمینهٔ اقتصاد اسلامی است و به زبان عربی نوشته شده است. نویسنده با تسلط وافر بر منابع دینی، در کتاب «اقتصادنا» با ژرف‌اندیشی در علل عقب‌ماندگی مسلمانان، مشکل را نه در ظواهر و روبناها که در رویکرد تقلیدی در سطوح گوناگون اندیشه و عمل می‌داند.

درباره کتاب اقتصادنا

نویسندهٔ کتاب «اقتصادنا» بر این باور است که اقتصاد اسلامی به‌مثابهٔ جزئی از نظام اسلامی، با زدودن قالب‌های فهم بشر مدرن شامل شرق و غرب، شیوهٔ نوینی را ارائه می‌دهد؛ شیوه‌ای که حرکت همگانی امت اسلامی را برای رشد و بالندگی و شکوفایی استعدادهای درونی و برای مبارزه با عقب‌ماندگی اقتصادی، جهت‌دهی و مدیریت می‌کند؛ راهی برای رشد و توسعۀ جوامع اسلامی که می‌تواند ضمن حفظ استقلال فکری و روحی امت اسلامی، زندگی اجتماعی را بر مبنای عدالت و رفاه و در سایۀ نگاه به آسمان و جداشدن از حصار نگاه زمینی سامان دهد. «سید محمدباقر صدر» در جلد نخست این کتاب به بررسی تطبیقی اقتصاد اسلامی با اقتصاد مارکسیستی و اقتصاد سرمایه‌داری با رویکردی مبنایی می‌پردازد و ساختار و چارچوب کلی و جایگاه اقتصاد اسلامی را مشخص می‌سازد؛ سپس در جلد دوم فرایند دستیابی به مکتب اقتصادی از آموزه‌های فقهی و دینی را مطرح می‌کند. رویکرد مبنایی این نویسنده و اعتقاد به انسجام منطقی میان احکام ظاهری شریعت، او را بر آن داشته است که این زیربنا را از خلال احکام و آموزه‌های فقهی و دینی استخراج کند. بدین منظور در این جلد از مجموعهٔ «اقتصاد ما» ابتدا فرایند دستیابی به مکتب اقتصادی را مطرح می‌کند تا روش علمی خود را روشن سازد و سپس با استفاده از آن روش، نظریه‌های اقتصاد اسلامی را کشف می‌کند و روبناهای اقتصاد اسلامی را بنا می‌نهد. «سید محمدباقر صدر» در این کتاب به سه نظریه در اقتصاد اسلامی می‌پردازد؛ نظریهٔ توزیع پیش از تولید، نظریۀ توزیع پس از تولید و نظریهٔ تولید. نویسنده در پایان کتاب به جایگاه و مسئولیت حکومت در اقتصاد اسلامی می‌پردازد.

کتاب «اقتصادنا» به زبان عربی نوشته شده است.

خواندن کتاب اقتصادنا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان و پژوهشگران اقتصاد اسلامی پیشنهاد می‌کنیم؛ همچنین افرادی که مایل به خواندن متون عربی هستند از این کتاب استفاده خواهند کرد.

۱۴۰۰/۰۱/۲۶

چون زبانش عربیه الکی پول دادم خریدم ایکاش میشد پس بدم از طاقچهدهم درخواست میکنم زبان کتاب رو بنویسه🤬

صادقو😁
۱۴۰۰/۰۱/۲۰