دانلود و خرید کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم پل اکمن ترجمه مریم تقدیسی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم

کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم

نویسنده:پل اکمن
انتشارات:پندار تابان
امتیاز:
۳.۷از ۱۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم

کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم، نوشته پل آکمن و ترجمه مریم تقدیسی به مخاطبان کمک می‌کند بتوانند به احساسات خود و دیگران واقف شوند، و در ارتباطاتی که برقرار می‌کنند، موفق باشند.

درباره‌ی کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم

پل آکمن با نوشتن کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم، به مردم در بهبود چهار مهارت اساسی کمک کرده است. این مهارت‌ها عبارتند از:

آگاهانه متوجه شوید چه زمانی در حال احساساتی شدن هستید، حتی قبل از حرف زدن و عمل کردن. بتوانید رفتارتان را در زمانی که احساساتی می‌شوید انتخاب کنید، به طوری که بدون آزار دادن دیگران به اهدافتان دست پیدا کنید. حساسیت بیشتری نسبت به احساسات دیگران پیدا کنیم و از اطلاعاتی که درباره احساسات دیگران دریافت می‌کنید با احتیاط استفاده کنید.

در حقیقت این مهارت‌ها چندان ساده به دست نمی‌آیند، اما اگر با پشتکار به تمرین‌هایی که پل آکمن در این کتاب داده است عمل کنیم، می‌توانیم آن‌ها را در خود پرورش بدهیم. وقتی این مهارت‌ها را در وجودمان پرورش بدهیم، کنترل بیشتری روی اعمال و افکار خودمان خواهیم داشت. علاوه بر این، می‌توانیم با آگاهی نسبت به احساسات دیگران داریم، عکس‌العمل نشان دهیم. چگونه به احساسات دیگران پی ببریم به ما کمک می‌کند روابط موفق‌تری داشته باشیم و چالش‌های رابطه را بهتر مدیریت کنیم.

کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم برای تمام افرادی است که دوست دارند روابط سازنده و سالمی با دوستان و آشنایان خود برقرار کنند. 

بخشی از کتاب چگونه به احساسات دیگران پی ببریم

تعداد کمی از روانشناسان، عمدتاً آن دسته که با زبان سر و کار دارند، از این موضوع شکایت دارند که کار ما در فرهنگ‌های باسواد، جایی که از مردم می‌خواهیم کلمه‌ای برای توصیف حالات احساسی چهره به کار ببرند، از فرضیهٔ مشترک بودن حالات چهره در بین همهٔ انسان‌ها حمایت نمی‌کند، چون کلمات مربوط به احساسات ترجمه‌های دقیقی در زبان‌های مختلف ندارند. البته نحوهٔ ارائهٔ احساسات در قالب کلمات، محصول فرهنگ است نه تکامل. ولی در مطالعاتی که امروزه در بیش از بیست فرهنگ باسواد غربی و شرقی انجام گرفته است، قضاوت اکثریت افراد هر فرهنگ دربارهٔ این‌که هر یک از حالات چهره نشان‌دهندهٔ کدام احساس هستند یکسان است. علی‌رغم مشکلات ترجمه، قضاوت اکثریت در مورد احساساتی که حالات چهره را نشان می‌دهند حتی در یک مورد هم با هم متفاوت نبوده است. هرگز. و البته، یافته‌های ما محدود به مطالعاتی نیست که در آن مردم باید تنها با استفاده از یک کلمهٔ واحد دربارهٔ عکس‌ها توضیح می‌دادند. ما در گینهٔ نو از داستان‌هایی دربارهٔ یک اتفاق احساسی استفاده می‌کردیم. همچنین از آن‌ها می‌خواستیم ادای احساسی خاص را دربیاورند. و در ژاپن در واقع خودِ رفتارهای چهره را ارزیابی می‌کردیم، که این نشان می‌داد، عضلات یکسانی در چهره، به هنگام دیدن فیلمی ناخوشایند، به حرکت می‌افتاد، خواه این افراد امریکایی بودند و خواه ژاپنی.

منتقد دیگری تحقیقات ما در گینهٔ نو را به این دلیل که به جای استفاده از کلمات واحد، از داستان‌هایی برای توصیف موقعیت‌های اجتماعی استفاده می‌کردیم، بی‌اعتبار شمرده بود. این منتقد فرض را بر این قرار داده بود که احساسات خودِ کلمات هستند، که بدیهی است این‌طور نیست. کلمات نمایندهٔ احساسات هستند نه خود احساسات. احساسْ یک فرایند است، نوع خاصی از برداشت خودکار که تحت نفوذ گذشتهٔ فردی و تکاملی ما قرار دارد که طی آن حس می‌کنیم اتفاق مهمی در مورد رفاه و راحتی ما در حال رخ دادن است، و با مجموعه‌ای از تغییرات روانشناسانه و رفتارهای احساسی شروع به نشان دادن واکنش در مقابل آن موقعیت خاص می‌کنیم. استفاده از کلمات تنها راهی برای مقابله با احساسات است، و ما وقتی احساساتی می‌شویم از کلمات استفاده می‌کنیم، ولی نمی‌توانیم احساسات را به کلمات محدود کنیم.

هیچ کس نمی‌داند هنگامی که حالت چهرهٔ کسی را می‌بینیم دقیقاً چه نوع پیامی را به طور خودکار دریافت می‌کنیم. من فکر می‌کنم کلماتی مانند خشم یا ترس پیام‌هایی نیستند که معمولاً وقتی در موقعیتی خاص قرار داریم منتقل می‌شوند. ما از این کلمات زمانی استفاده می‌کنیم که دربارهٔ احساسات حرف می‌زنیم. اکثر اوقات پیامی که دریافت می‌کنیم بیشتر شبیه چیزی است که در داستان‌هایمان داشتیم، نه کلمه‌ای انتزاعی، بلکه نوعی حس دربارهٔ این‌که فرد در مرحلهٔ بعدی چه کاری انجام خواهد داد یا چه چیزی باعث شده او چنین احساسی داشته باشد.

کاربر ۱۲۴۴۳۸۱
۱۳۹۹/۱۱/۱۲

بسیار کتاب خوبیه ولی خیلی تخصصی هست و بهتره افرادی که در زمینه روانشناسی تحصیل میکنن بخونن...من برای تقویت فنون مذاکره این کتاب رو خوندم بسیاری از موضوعاتش جالب بود ولی کاربرد زیادی برای من به شخصه نداشت ولی به

- بیشتر
majid001
۱۴۰۰/۰۱/۱۸

بنظرم کتاب مفیدی است، به احساسات با دقت بیشتری نگاه می‌کنه و با مثال و تحلیل سعی در شناخت مفهوم آن می‌کند... کتاب ترجمه‌ی روان و قابل فهمی برای تمام علاقمندان دارد...

Mohammad
۱۴۰۰/۰۳/۱۰

چرا فصل دهم کتاب در گفتار ذکر شده اما در خود کتاب موجود نیست!

abbas5549
۱۴۰۱/۰۴/۱۴

نویسنده باتوجه به تکنیکهای روانشناسی تلاش داردباعلائم و نشانه های بصری در چهره وکلام ورفتار فرد مارابه احساساتش رهنمون شود ،شاید این آموزه‌ها کامل نباشد ولی اغلب درست است ،امیدوارم از این آموزه‌ها درزندگی فردی و اجتماعی خود استفاده کرده

- بیشتر
mohammad matin
۱۴۰۳/۰۵/۱۰

بنظر من کتاب خوبیه که بهتر بود تصاویر بیشتری داشته باشه. ضمنا تصاویر در یک صفحه بود و توضیحات در صفحه دیگه اما موضوعات جالبی رو مطرح کرده بود

نگاه شما به هیچ کس هرگز مانند بار اولی که او را دیدید نخواهد بود.
flora
کلمات نمایندهٔ احساسات هستند نه خود احساسات.
Mahsa Bi
احساسات به وجود می‌آیند تا ما را برای مقابلهٔ سریع با حیاتی‌ترین اتفاقات زندگی‌مان آماده سازند.
amir zare
«نگاه شما به هیچ کس هرگز مانند بار اولی که او را دیدید نخواهد بود.
behnaz johary
سه احساسی که افراد در هنگام دروغ گفتن تجربه می‌کنند ترس، گناه و شادی است که احساس آخری در این مورد تعجب‌آور است.
abbas5549
چرا احساساتی می‌شویم؟ احساسات معمولاً زمانی ایجاد می‌شوند که، به حق یا ناحق، حس می‌کنیم اتفاقی که آسودگی و آرامش ما را به شدت در جهت بدتر یا بهتر شدن تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، در حال رخ دادن است.
amir zare
چرا احساساتی می‌شویم؟ احساسات معمولاً زمانی ایجاد می‌شوند که، به حق یا ناحق، حس می‌کنیم اتفاقی که آسودگی و آرامش ما را به شدت در جهت بدتر یا بهتر شدن تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، در حال رخ دادن است. این تنها دلیل احساساتی شدن نیست، ولی دلیل بسیار مهم، و شاید اصلی‌ترین دلیل احساساتی شدن است. پس تمرکزمان را روی آن قرار می‌هیم (بعداً هشت دلیل دیگر احساساتی شدن را توضیح خواهم داد). این نظریه‌ای ساده ولی مهم است ـ احساسات به وجود می‌آیند تا ما را برای مقابلهٔ سریع با حیاتی‌ترین اتفاقات زندگی‌مان آماده سازند.
Afsaneh Habibi
در بسیاری از فرهنگ‌ها مردم وقتی خوشحال نیستند لبخند می‌زنند
دانور🌱
مهارت سوم این‌که حساسیت بیشتری نسبت به احساسات دیگران پیدا کنیم.
papar
احساسات چیزی دربارهٔ سرچشمهٔ خود به شما نمی‌گویند.
abbas5549
کسی که قابل درک نیست و اغلب ترسناک به نظر می‌رسد کسی است که بدون احساس خشم صدمه می‌زند.
abbas5549
مهارت دوم این‌که بتوانید رفتارتان را در زمانی که احساساتی می‌شوید انتخاب کنید، به طوری که بدون آزار دادن دیگران به اهدافتان دست پیدا کنید.
papar
مهارت اول این‌که آگاهانه متوجه شوید چه زمانی در حال احساساتی شدن هستید، حتی قبل از حرف زدن و عمل کردن
papar
این فقط پینوکیو بود که نشانهٔ واضحی برای دروغ‌گویی داشت.
AMS
در تحقیقات، معمولاً به احساساتی توجه می‌شود که مشکلاتی را برای دیگران و خودمان به وجود می‌آورند. در نتیجه، ما بیشتر از آن‌که دربارهٔ سلامت روان بدانیم، دربارهٔ اختلالات روانی می‌دانیم.
AMS
کسانی که نسبت به جایگاهشان احساس اطمینان نمی‌کنند، برای تأکید برتری‌شان بر دیگران بیشتر دیگران را تحقیر می‌کنند.
abbas5549
وقتی برای مدتی طولانی احساس می‌کنیم غمگین هستیم در واقع خُلق و خویی غمگین داریم. وقتی به سادگی عصبانی می‌شویم و به دنبال بهانه‌ای برای عصبانی شدن هستیم، خُلق و خویی تحریک‌پذیر داریم. من از اصطلاح اضطراب در مورد خُلق و خویی استفاده می‌کنم که در آن احساس نگرانی می‌کنیم ولی علت آن را نمی‌دانیم
abbas5549
ما باید علت کار طرف مقابلمان را که باعث رنجشمان شده است درک کنیم و با توجه به مسئله‌ای که باعث عصبانیت او شده با او همدردی کنیم. این بدان معنا نیست که او را در جریان نارضایتی خود از عمل یا گفتهٔ او قرار ندهیم. ولی باید خشممان را به سمت عمل او هدایت کنیم نه به سمت خود او. با این دیدگاه به فرد صدمه نخواهیم زد بلکه به او کمک خواهیم کرد که دیگر به این شکل رفتار نکند
abbas5549
اختلالات احساسی می‌توانند مقطعی باشند، یعنی فقط چند هفته یا چند ماه به طول بینجامند، یا فراگیر باشند، یعنی چند سال یا ده‌ها سال طول بکشند. ولی مسئله‌ای که آن‌ها را از خصوصیات احساسی شخصیتی متمایز می‌کند پایداری‌شان نیست بلکه نحوهٔ صدمه زدنشان به روال زندگی است
abbas5549
اشک ریختن مختص غم و اندوه نیست. انسان‌ها در اوج شادی و شلیک‌های خنده هم اشک می‌ریزند، هرچند که بررسی‌های اخیر نشان داده است که افراد بزرگسال در هنگام درماندگی هم گریه می‌کنند. مردم می‌گویند بعد از گریه کردن حالشان بهتر می‌شود، و گرچه محرک‌های مختلفی برای ایجاد گریه وجود دارند، که می‌توانند به دلیل مدیریت ابراز احساسات باشند، گریه کردن ظاهراً یکی از حالات جهانی ابراز احساسات است
abbas5549

حجم

۹۷۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۴۴ صفحه

حجم

۹۷۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۴۴ صفحه

قیمت:
۷۲,۰۰۰
تومان