کتاب داستانهای تخیلی با مفاهیم قرآنی؛ مسابقهی کوفتهپزی و هفت داستان دیگر
معرفی کتاب داستانهای تخیلی با مفاهیم قرآنی؛ مسابقهی کوفتهپزی و هفت داستان دیگر
داستانهای تخیلی با مفاهیم قرآنی؛ مسابقهی کوفتهپزی و هفت داستان دیگر مجموعه مصور ۸ داستان یک داستان تخیلی با مفهوم قرآنی نوشته کلر ژوبرت است.
درباره کتاب داستانهای تخیلی با مفاهیم قرآنی؛ مسابقهی کوفتهپزی و هفت داستان دیگر
داستانهای این مجموعه تخیلیاند و سعی دارند یکی از مفاهیم قرآنی را برای بچهها به تصویر بکشند و ملموستر کنند.
«تازه چه خبر»، «ماجرای سیب قرمز»، «کیک امانتی»، «مسابقه کوفتهپزی»، «که اینطور»، «شلوپی»، «راز پاپاپا» و «آش آشتی کنان» نامهای داستانهای این کتاب هستند.
در هر کدام از داستانها، ژوبرت تلاش کرده است یک مفهوم قرآنی را به کودکان آموزش دهد. در پایان هر داستان، کودک آماده پذیریش نکته آن میشود و در نهایت با آیه قرآنی مرتبط با داستان آشنا میشود و آن را فرا میگیرد.
خواندن کتاب داستانهای تخیلی با مفاهیم قرآنی؛ مسابقهی کوفتهپزی و هفت داستان دیگر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای آشناسازی کودکان با مفاهیم ناب قرآن کریم نوشته شدهاند و والدینی که به تربیت دینی فرزندانشان معتقدند، میتوانند از این مجموعه جذاب و ارزشمند برای آشنا کردن فرزندان خود با آمورزههای قرآنی استفاده کنند.
درباره کلر ژوبرت
خانم کلر ژوبرت که متولد سال ۱۹۶۱ میلادی (۱۳۴۰ ش) است در یک خانواده مسیحی در پاریس به دنیا آمده است او در نوزده سالگی به دین اسلام مشرف شد و با یک دانشجوی ایرانی ازدواج کرد. خانم ژوبرت که علوم تربیتی و ادبیات کودک خوانده، حالا در ایران زندگی میکند و برای کودکان کتاب می نویسد.
او مهارت خاصی در توصیف حقایق زندگی به زبان کودکان دارد در کتابهایش دنیا را به خوبی ترسیم میکند و اتفاقات تلخ و شیرین زندگی را به زبان ساده و روان برای کودکان میگوید.
درخت سوخته، نقاش چهرهها، خواهر اضافی، در جستجوی خدا و داستانهای موموشی از جمله کتابهای کلر ژوبرت برای کودکان است.
خیلی کتاب خوبی است
این مجموعه عالیه. چقدرم نقاشی هاش خوبه
خیلی خیلی کتاب خوبی هست
چقدر عالی، چه قدر خلاقانه.. کاش ازین نویسنده ها بیشتر داشتیم. خودم بیشتر از پسرم از داستاناش خوشم اومد😁
عالی آموزنده س
خوبه
سلام من با خانم ژوبرت دوست هستم . ایشون برای من کتاب هایشان را می فرستند . من این کتابشون رو خوندم خیلی عالی
خانم کلر ژوبرت واقعااااا خیلی کتاب های زیبایی مینویسند حیف این کتاب ها نباشه که آنقدر گرون میفروشیدشون؟😢
عالی بود ❤️💗
خعلی خشنگه😍😍😍😍