معرفی و دانلود کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)

کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)

۴.۹(از ۱۳ امتیاز)
کلر ژوبرت، فهیمه شانه
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)

مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی) اثری از کلر ژوبرت نویسنده حوزه ادبیات دینی کودک و نوجوان است. خانم ژوبرت که زاده فرانسه و مقیم ایران است و در سن ۱۹ سالگی اسلام آورده، عمده فعالیتش در زمینه ادبیات کودک و تمرکزش بر آموزش مفاهیم دینی به کودکان از طریق داستان است. ایشان در رشته علوم تربیتی و ادبیات کودک درس‌خوانده و تحصیلات حوزی سطح دو دارد.

درباره کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)

در این داستان‌ها هم مانند عمده داستان‌هایی که ژوبرت برای کودکان می‌نویسد، با یک مفهوم دینی و اخلای یعنی شکرگزرای روبه‌رو هستیم. در این مجموعه داستانی قهرمانان داستان طیفی از حیوانات گوناگون هستند در قالبی انسانی قرار گرفته‌اند و در انتهای هر داستان خداوند را به خاطر نعمات ارزشمندی که به آنها داده شکر می‌کنند. نعمت‌هایی که بیشتر معنوی هستند تا مادی مانند قدرت تشخیص، تصمیم‌گیری، بخشش و ...

خواندن مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان دبستانی مخاطبان این مجموعه‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
قیمت کتاب:۹۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه داستان‌های شکر خدا

taghi abadi
۱۴۰۰/۰۹/۱۴

کتاب خیلی زیبا و آموزنده ای برای بچه ها بود😍😍❤❤ دختر های من که خیلی دوسش داشتن😊😊😊

حسین
۱۴۰۱/۰۱/۱۳

داستان های خانم کلرژوبرت همه خوب و آموزنده هستن. این مجموعه داستان هم اگرچه شامل داستان‌های کوتاه میشه اما خیلی خوبه👌

۱۴۰۱/۰۹/۰۴

۱۴۰۱/۰۹/۲۹

بسیار زیبا، مانند تمام آثار خانم ژوبرت

جزر و مد
۱۴۰۱/۰۷/۰۷

کتاب خیلی خوبیه پسرای ۶ساله من خیلی دوسش دارن هم جذابه هم آموزنده.

سمیه
۱۴۰۱/۰۷/۰۲

عااااشق نوشته های کلر ژوبرت هستم ایده های عالی نقاشی قشنگ مفاهیم متعالی

آرمیتا
۱۴۰۰/۱۲/۲۳

کتاب بسیار عالی و اموزنده ای. قلم و محتوای کتابهای خ کلرژوبرت بسیار پنداموزه و پیامهای اخلاقی زیبایی رو به بچه ها میرسونه. لطفا بقیه کتابهاشونم در طاقچه بزارین.سپاس