دانلود و خرید کتاب دکمه‌های گربه‌ای تهمینه حدادی
تصویر جلد کتاب دکمه‌های گربه‌ای

کتاب دکمه‌های گربه‌ای

معرفی کتاب دکمه‌های گربه‌ای

کتاب دکمه‌های گربه‌ای نوشته تهمینه حدادی است. این کتاب با تصاویر رنگی و جذاب داستان دختر بچه‌ای را می‌گوید که مادرش برای او و پدرش لباس می‌دوزد و برای دخترش یک لباس با دکمه‌های گربه‌ای دوخته است.

کتاب دکمه‌های گربه‌ای روایتی ساده و کودکانه دارد و کمک می‌کند کودک وارد دنیای تازه‌ای شود. دنیایی سرشار از احساسات و عواطف و بتواند تصویرسازی کند.

خواندن کتاب دکمه‌های گربه‌ای را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان پیش از دبستان و سال‌های اول دبستان پیشنهاد می‌کنیم

۱۳۹۹/۱۰/۱۱

من خیلی خوشم نیومد . اونقدری که باید جذاب باشه نبود و من خوشم نیومد. نمیخوام داستان رو لو بدم اما ماجرای ساده لباس دوختن بود .😐😕

کاربر ۱۴۴۶۴۴۳شیما
۱۳۹۹/۰۸/۱۸

تصویرگری کتاب عالی بود کلی لذت بصری بردیم

عارفه
۱۳۹۹/۰۵/۱۷

عالی مخصوصا گربه های روی لباس😄.عاشق این کتاب شدم😃

nastaran d
۱۳۹۹/۰۹/۰۹

تصویر گری فوق العاده زیبا پسر من عاشق تصویرهای زیبای کتاب شده حتی خودش باهاشون داستان میگه

۱۳۹۹/۰۸/۰۲

داستان خوبی بود و کمی کسل کننده بود😊

Zahra
۱۳۹۹/۰۷/۱۵

برای بچه های خیلی کوچیک خوبه نه پیش دبستان

asma
۱۴۰۳/۰۷/۰۱

داستان برای بچه های خردسال مناسب است و دوختن لباس و بستن دکمه‌ها و مستقل شدن در پوشیدن لباس را در قالب یک بازی جالب و خلاقانه برای بچه‌ها به تصویر میکشد.

Payam Ebrahimi
۱۴۰۳/۰۳/۰۸

نه داستان داشت و نه شاعرانگی و نه بازی جالبی دراومده بود از توش. نه موقعیت جذاب بود و نه و نه و نه و نه …

مهتاب
۱۴۰۰/۱۰/۱۰

تصویرگری‌های خیلی زیبایی داشت

۱۳۹۹/۰۴/۱۷

کتاب روان و جذابی برای این رده سنی هست.هم تخیلات بچه ها رو نشون میده و هم استفاده درست از واژه ها رو بهشون یاد میده.از لحاظ تصویری هم بسیار جذاب، خوش آب رنگ و پراز حس های خوبه😍بنظرم هدیه

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است