دانلود و خرید کتاب معناشناسی برکت در قرآن فاطمه حاج شیخ علی زهرایی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب معناشناسی برکت در قرآن

کتاب معناشناسی برکت در قرآن

انتشارات:انتشارات نظری
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب معناشناسی برکت در قرآن

معناشناسی برکت در قرآن کتابی نوشته فاطمه حاج شیخ‌علی زهرایی است.نویسنده در این اثر به بررسی معنا‌های گوناگون برکت در کتاب مقدس مسلمانان، قرآن کریم پرداخته است.

برکت در زندگی یکی از آرزوها و خواسته‌های همیشگی انسان‌ها است. و همواره آن را از خداوند به عنوان پدیدآورنده برکات خواسته برای تحقق آن به انبیاء و اولیاءالهی متوسل شده‌اند.

 فاطمه حاج شیخ علی زهرایی در این کتاب واژه برکت را در قرآن و تفاسیر گوناگونی که از آن شده، بررسی کرده و معناها و معادل‌های فارسی مناسب آن را نیز آورده است.

 خواندن کتاب معناشناسی برکت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به علوم قرآنی و تفسیر.

 بخشی از کتاب معناشناسی برکت

برکت در اصل ثبوت و دوام و فزونی خیر است که در حال رشد و نمو و افزایش است. یکی از مشتقات برکت در قرآن تبارک است، که در هشت مورد برای خداوند ذکر شده و دریک آیه برای اسم پروردگاربه کار رفته است. برکات نیز از برکت است که به ذکر کمالات و خیرات انبیاء پرداخته است. بارکنا، یکی دیگر از مشتقات این واژه می‌باشد و گستره معنایش شامل برکت در نسل، برکت در سرزمین واطراف، برکت در کمالات و خیرات انبیا، ...می‌باشد. و نیز بورک یک بار در قرآن آمده و به ذکر فضل و توجه و فیوضات ربانی پرداخته است. مبارک از واژه‌های مترادف برکت می‌باشد که برای خانه خدا، درخت زیتون، بقعه مبارک، جایگاه مبارک، آب مبارک، کتاب خدا...آمده است. بارک یک بار در قرآن آمده و برامتداد و استمرار برکت در زمین دلالت می‌کند. سایر مشتقات برکت در قرآن و احادیث و استعمال مکرر خیر وبرکت بر همه زمینه‌های عملی، سیاسی، اجتماعی، اعتقادی، اخلاقی دلالت دارد. مفسران با توجه به برخی آیات قرآن و روایات عوامل برکت را ایمان، تقوا وتصدیق پیامبران، ولایت علی (علیه السلام)، شکر گزاری، صدقه دادن، سحر خیزی و .... دانسته و موانع برکت را شرک، انکار کتاب خداو انبیا الهی، پرداخت نکردن زکات، اسراف و... می‌دانند. واژهای پیشنهادی جانشین برکت، فضل، مدرار، قدس، یمن وربا می‌باشند. همه این کلمات اختلاف کمی با برکت دارند. مدرار و ربوة جنبه مادی و دنیوی ومحسوس دارند. ولی فضل و قدس و یمن به معنای خیر و نیکی بوده و علاوه بر امور معنوی و اخروی جنبه‌های مادی و دنیوی نیز داشته و محسوس می‌باشند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۹,۶۰۰
تومان