کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند سل س ور + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند

معرفی کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند نوشته سل س ور و ترجمه شیرین یزدانی کتابی تربیتی است که به والدین در برداشتن تک‌تک قدم‌های مختلف تربیت کودک کمک می‌کند.

درباره‌ی کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند یک راهنمای تربیتی برای والدین است. شما به عنوان پدر و مادر بهترین الگو برای فرزندانتان هستید ولی اگر دوست دارید که کودکتان از شما الگو بگیرد، باید بدانید که چگونه او را تربیت کنید. در مسیر تربیت همیشه ممکن است به چالش‌هایی برخورد کنیم. مثلا نحوه‌ی پاداش و تشویق یا تنبیه کودکان. برنامه‌ریزی کردن برای بهبود رفتار بچه‌ها، مشکلاتی که در مدرسه با درس خواندن یا با همکلاسی‌هایشان به وجود می‌آید و... سل س ور در کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند به تمام پرسش‌هایی که ممکن است برای والدین ایجاد شود پاسخ داده است.

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

والدین و مربیان گروه سنی کودک می‌توانند از مطالب کاربردی کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند استفاده کنند.

دلتنگی ننه چشمه از خشکی قنات دل
احمد صادقی
خزائن‌الأنوار و معادن‌الأخبار
میر محمدرضا خاتون‌آبادی
کتاب شناسی توصیفی فلسفه هنر
تقی اکبرزاده
همسر آری (جلد اول)
محمد عبدالصمدی
تاریخ تحولات سیاسی جمهوری اسلامی ایران (جلد ششم)
علی کردی
مقتل اهل بیت (ع)
محمود لطیفی
یادگیری ساده انگلیسی از طریق صحبت کردن
جکی بولن
لاک لامورا (جلد سوم؛ جمهوری دزدان)
اسکات لینچ
بازی و خلاقیت
فریبا فروزانفر
دایرة‌المعارف ۳۴۴ موضوع قرآنی مثانی (جلد ششم)
سیدحسین حق‌شناس
آرشیو، کتابخانه و موزه؛ وجوه اشتراک و افتراق
سعید رضایی شریف آبادی
از عقلت استفاده کن؛ هر چیزی را که می خواهی، به دست آور!
سم دیپ
معاینات اسکلتی عضلانی سیستماتیک
جورج وی. لاوری
کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی(جلد دوم)
سید ابوالفضل حسینی نیک
جنبه های روانی - اجتماعی ورزش رقابتی کودکان و نوجوانان