معرفی و دانلود کتاب جای من این‌جاست pdf + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب جای من این‌جاست

کتاب جای من این‌جاست

مستند روایی از زندگی شهید حاج سید حمید تقوی‌فر

۳.۰(از ۱ امتیاز)
نوع کتاب
پدیدآورندگان: 
فریبا انیسی

قیمت:

۹۶,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب جای من این‌جاست

کتاب جای من این‌جاست، نوشته فریبا انیسی یک مستند روایی از زندگی شهید حاج سید حمید تقوی‌فر است که در سال ۱۳۹۳ به دست داعش شهید شد. 

درباره‌ی کتاب جای من این‌جاست

فریبا انیسی در کتاب جای من اینجاست، داستان زندگی و فعالیت‌های شهید تقوی‌فر را به صورت یک مستند روایی نوشته است. سید حمید تقوی‌فر در سال ۱۳۳۸ در اهواز متولد شد. او در سال‌های جنگ بین ایران و عراق از فرماندهان سپاه پاسداران بوده است و بعد از اتمام جنگ نیز، فرماندهی قرارگاه رمضان را برعهده داشته است. شهید تقوی‌فر در سال ۱۳۹۳ در نزدیکی شهر سامرا از پهلو مورد اصابت قرار گرفت و شهید شد. فریبا انیسی در کتاب جای من اینجاست زندگی شهید حمید تقوی‌فر را از دوران کودکی، تا بزرگسالی و شهادت نوشته است. او اطلاعات کتاب جای من اینجاست را در مصاحبه‌ای که با ایشان داشت، به دست آورد و بعد از تایید نهایی خانواده‌ی او و سرداران سپاه، کتاب را منتشر کرد. 

کتاب جای من این‌جاست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

اگر از خواندن زندگینامه شهدا و رزمندگان لذت می‌برید، شما را به خواندن کتاب جای من این‌جاست دعوت می‌کنیم.

بخشی از کتاب جای من این‌جاست

حمید و خسـرو با هم نقشـه کشـیدند از کلانتری نزدیـک خانه خاله چند سلـاح بردارند که موفق نشدند. حمید به مسائل روز، اوضاع مملکت و مردم آگاه بود و این روزها نسبت به این مسائل حساس‌تر شده بود. صدای انقلاب که بلند شد، کمتر سرکار می‌رفت و بیشتر در تظاهرات‌ها و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد. راهپیمایی‌ها از مرکز شهر، چهارراه پهلوی شروع می شد. مقر پلیس و مرکز جنگ و گریزها آنجا بود. مادرش روبه خیر، در جریان این مسائل نبود، اما اهالی روستا که حمید را در تظاهرات دیده بودند، خبر آوردند که؛ مگر پسرتان را نمی‌خواهید؟! چرا جلویش را نمی‌گیرید؟ می‌زنند می‌کشندش... و مادر و پدرش در حد تذکر به او می‌گفتند، حمیدجان مواظب باش کار ندهی دست خودت... .

این روزها حمید دیگر در خانه بند نمی شـد و آن‌ها می‌دانستند که نمی‌توانند مانعش شوند. به همان نسـبت که انقلاب پیش می‌رفت و تظاهرات‌ها در شهر زیاد می‌شد، او را کمتر در خانه می‌دیدند. در چهارشـنبه سـیاه اهواز، حمید بین چهارراه نادری و چهارراه آبادان بود. درگیری که شروع شـد به حسـینیه اعظم رفت. فرماندار، کارگران شهرداری را برای راهپیمایی آورده بود. کارگران طبق دستور جلوی ماشین‌ها را می‌گرفتند و عکس شاه را به راننده‌ها می‌دادند. هر کس عکس شاه را نمی‌گرفت، شیشه ماشینش را می‌شکستند. طرفداران شاه مسبب درگیری شدند. حمید هم در درگیری بود. تعداد زیاد شـهدا و مجروحان در یک روز و اخبار ضد و نقیضی که به خانـواده بی خبر مش نصرالله می‌رسـید، دلشـوره و نگرانی شـان را از حد بهدر برد. تا اینکه حمید خود را به روستا رساند و خانواده را از دلواپسی درآورد. در راه پیمایی هـا با افراد بیشـتری، ازجمله صـادق کرمانشـاهی، کاظم، علی و حسین علم‌الهدی و... آشنا شد. در اوج درگیری‌ها قرار شد یکی، دو پاسگاه را شناسـایی کنند و ضربه بزنند. پاسـگاه کوت عبدالله را شناسایی کردند که انقلاب پیروز شد و به عملیات نرسید.

فهرست

  • مقدمە نویسنده
  • شجره‌نامه 
  • من انقلابی‌ام
  • جنگ جنگ تا پیروزی
  •  همیشه غایب، همیشه حامی
  • تو یک آرمان مهم داری
  • آرزویی که محقق شد 
  • عکس‌ها و اسناد

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جای من این‌جاست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابجای من این‌جاست
عنوان دیگرمستند روایی از زندگی شهید حاج سید حمید تقوی‌فر
موضوعدفاع مقدس، زندگی‌نامه
نویسندهفریبا انیسی
انتشاراتانتشارات روایت فتح
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۳/۱۳
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۲.۴۵ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۳۳۰۴۳۴۵
تعداد صفحه‌ها۲۹۰ صفحه
قیمت کتاب۹۶۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵
نظری برای کتاب ثبت نشده است.
دیدار پس از غروب؛ مهدی نوروزی (مدافعان حرم ۱)تصویر جلد کتاب دیدار پس از غروب؛ مهدی نوروزی (مدافعان حرم ۱)
منصوره قنادیان
چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸)تصویر جلد کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸)
شهلا پناهی
سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)تصویر جلد کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)
نجمه طرماح
حلوای عروسیتصویر جلد کتاب حلوای عروسی
فاطمه دانشور جلیل
مثل نسیم؛ سیداحسان حاجی حتم‌لو (مدافعان حرم ۹)تصویر جلد کتاب مثل نسیم؛ سیداحسان حاجی حتم‌لو (مدافعان حرم ۹)
اعظم‌سادات حسینی
جانا؛ محرم ترک (مدافعان حرم ۶)تصویر جلد کتاب جانا؛ محرم ترک (مدافعان حرم ۶)
منصوره قنادیان
بی تو پریشانمتصویر جلد کتاب بی تو پریشانم
زینب پاشاپور
عباس دوران؛ آسمان ۴تصویر جلد کتاب عباس دوران؛ آسمان ۴
زهرا مشتاق
بادیگارد؛ عبدالله باقری (مدافعان حرم ۱۱)تصویر جلد کتاب بادیگارد؛ عبدالله باقری (مدافعان حرم ۱۱)
افروز مهدیان
هیچ چیز مثل همیشه نیستتصویر جلد کتاب هیچ چیز مثل همیشه نیست
الهه آخرتی
سروها ایستاده می‌مانند؛ حسن قاسمی‌دانا (مدافعان حرم ۱۰)تصویر جلد کتاب سروها ایستاده می‌مانند؛ حسن قاسمی‌دانا (مدافعان حرم ۱۰)
مریم عرفانیان
راز انگشتر فیروزهتصویر جلد کتاب راز انگشتر فیروزه
لیلا نظری گیلانده
طائر قدس؛ امین کریمی (مدافعان حرم ۱۳)تصویر جلد کتاب طائر قدس؛ امین کریمی (مدافعان حرم ۱۳)
مریم عرفانیان
مادران: شهیدان آقاجانلو به روایت مادرتصویر جلد کتاب مادران: شهیدان آقاجانلو به روایت مادر
زهرا رجبی‌متین
راه خانه‌ ام را بلدمتصویر جلد کتاب راه خانه‌ ام را بلدم
مریم حضرتی
ساقیان حرم (خاطرات فرمانده نابغه شهید مدافع حرم مرتضی حسین پور)تصویر جلد کتاب ساقیان حرم (خاطرات فرمانده نابغه شهید مدافع حرم مرتضی حسین پور)
گروه پژوهش سیره شهدای ستاد کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان
کتاب محمد بروجردی؛ یادگاران ۱۲تصویر جلد کتاب کتاب محمد بروجردی؛ یادگاران ۱۲
عباس رمضانی
آخر شهید می‌شوی؛ شهید صادق عدالت اکبری (مدافعان حرم ۱۵)تصویر جلد کتاب آخر شهید می‌شوی؛ شهید صادق عدالت اکبری (مدافعان حرم ۱۵)
حسین شرفخانلو
دلتنگ نباش؛ روح‌الله قربانی (مدافعان حرم ۱۴)تصویر جلد کتاب دلتنگ نباش؛ روح‌الله قربانی (مدافعان حرم ۱۴)
زینب مولایی