کتاب مدلی برای راهنمایی معلمان در شناسایی و آموزش دانش‌آموزان مستعد در مدرسه میراکا گروس + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب مدلی برای راهنمایی معلمان در شناسایی و آموزش دانش‌آموزان مستعد در مدرسه

کتاب مدلی برای راهنمایی معلمان در شناسایی و آموزش دانش‌آموزان مستعد در مدرسه نوشته میراکا گروس و دیگران است. با توجه به توسـعه‌ی آموزش و پرورش تطبیقی در جهان به عنوان یک روش مهم و عدم جایگـاه مناسـب آن در کشـور ما موسسه مدارس یادگیرنده مرآت در راستای چشم‌انداز این مرکـز کـه پشـتیبانی از مـدارس کشـور است، علاوه بر ارائه خدمات و محصولات آموزشی به‌منظـور دانـش‌افزایـی نیـروی انسـانی مـدارس و افزایش مهارت ادراکی تصمیم‌گیران و مدیران مدارس اقدام به انتشار مجموعه کتاب‌های دانش‌افزایی کرده است.

این کتاب راهی برای ورود تجربیات موفق کشورهای دیگر از سطح دانشگاه به آموزش و پرورش و به‌ویژه بـه مدرسـه و کلاس درس است. کتاب مدلی برای راهنمایی معلمان در شناسایی و آموزش دانش‌آموزان مستعد در مدرسه یکی از این کتاب ها است که با هدف بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی دانش‌آموزان نوشته شده است.

خواندن کتاب مدلی برای راهنمایی معلمان در شناسایی و آموزش دانش‌آموزان مستعد در مدرسه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام مدیران، معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد می‌کنیم.

مشاوره و برنامه‌ریزی آموزشی
آموزش هیبریدی
محرم نقی زاده
مبنا و معنای برنامه درسی پنهان
رحمت الله مرزوقی
کارسا مسیر (کارگاه آموزشی مفاهیم و مهارت‌های سواد رسانه‌ای برمبنای سرگرم‌آموزی رسانه ویژه کودکان و نوجوانان)
آسیه حسینی نیکو
مدارس باز - مدارس سالم