کتاب ذکر
معرفی کتاب ذکر
کتاب ذکر، ترکیبی از شعر و نثر اثر کورش کرمپور دربارهی شعر، شاعری و مقام شعر در جهان امروز است.
دربارهی کتاب ذکر
ذکر نام یک اثر ادبی زیبا دربارهی شعر و شاعری از کورش کرمپور است. کرمپور در کتاب ذکر، با درهم آمیختن نثر و نظم، یک اثر ادبی زیبا و بدیع آفریده است. ذکر، شرح شعر و شاعری و حال شاعران است. کلماتی زیبا و دلنشین که از روح شعر و شاعری سخن میگویند و سرگذشت یک شعر تازه متولد شده را بیان میکند.
کتاب ذکر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن متون منظوم لذت میبرید، شما را به خواندن کتاب ذکر دعوت میکنیم.
دربارهی کورش کرمپور
کورش کرمپور، ۴۰ ساله و اهل آبادان است. کورش کرمپور صاحبامتیاز و مدیر مسئول هفته نامه «یادگاری» است. اشعار او که به گویش آبادانی سروده، در میان مخاطبینش خصوصا در استان خوزستان جایگاه ویژهای یافتهاست. از میان آثار منتشرشدهی او میتوان به کتابهای ولد زن ۱۳۸۰، صادره از آبادان ۱۳۸۳ و پروردگارا ایران را به خاطر بسپار اشاره کرد.
بخشی از کتاب ذکر
هنوز از تاریک به روشنا نیامده بود، گفت: «اما شعری به یاد من آمده»
کاغذ در نیمهروشنا مچاله ایستاد خواندیم خطخوردگی خواندیم
میگفت: از جدّم شنیدم میگفت: شاعر شأن نزول کسان است که در جهان پراکندهاند. از جدش صدا گریه شنیده بود
به سمت او میرفتیم به او میرفت
دور بود هر چه او صدا زدیم نشنید نزدیک شد هرچه او نگاه کردیم ندید
میخواست چیزی بگوید آنقدر ادامه داد که فراموش کردیم
دربارهی او چیزها شنیده بودیم. نشست روی سکوی خانه گفت: آنها سه کسانند؛ کسانی که آنها من نمیشناسند. کسانی که من آنها نمیشناسم. از روی سکو بلند شد گفت: سوم، کسان که همه چیز دیده بودید و هم میشنوید. به یکدیگر نگاه کردیم. به صدای گریهی قرآنخوانی کودک میرفت.