کتاب از زندگی مشترک خود مراقبت کنید
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب از زندگی مشترک خود مراقبت کنید
کتاب از زندگی مشترک خود مراقبت کنید نوشته کاس پی دوتروایک با ترجمه مهدی سجودی مقدم منتشر شده است. این کتاب یک راهنما بری شادی بیشتر در زندگی است.
درباره کتاب از زندگی مشترک خود مراقبت کنید
کتاب از زندگی مشترک خود مراقبت کنید تلاش خوشایند و لطیفی است تا زن و مرد عشق خود را قویتر کنند و اختلافات را از سر راه بردارند. سی قانون نوشته شده در این کتاب که بر اساس توصیههای متخصصین امر و بررسی تجارب زوجهای مختلف به دست آمده، قوانین ساده و روشنی هستند که طرفین را قادر میسازد در سایەی احترام متقابل با وفاداری و محبت در کنار همدیگر زندگی کنند و هر روز بیشتر از گذشته از عشق و زندگی لذت ببرند.
خواندن کتاب از زندگی مشترک خود مراقبت کنید را به چه کسانی یپشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند زندگی عاشقانه و بدون تنش داشته باشند پیشنهاد میکنیم
عادت ماهانه
مهرداد ربانی
بهبود روابط زناشویی به زبان آدمیزادپائولا هال
حد و مرزهای بهترشارون مارتین
دیدار با احساساتلورن روبنشتاین
۵۰ راه برای ساده زندگی کردنزهره زاهدی
گرایشات رایج در متون آموزش حسابداریباربارا آپوستولو
موریانه در خانه (خانواده در جامعهی ایران معاصر: آسیبها و بایستهها)ابراهیم شفیعی سروستانی
کتاب کار تابآوری؛ مهارت های ضروری برای بازیابی از استرس، ضربه های روحی و مصیبتگلن آر شیرالدی
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
مردان ویفری زنان اسپاگتیبیل فارل
تولد بدون خشونتفردریک لوبوآیه
کمک پریان برای غلبه بر افسردگی (فارسی - انگلیسی)لاینس ماندی
شادی در سختی هااندرو متیوس
زندگی به شیوه خودتجوزف سیاروچی
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دامها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آنها را از بین ببرید!شمسالدین حسینی
آنچه می خوریمسالی هیوئیت
خودشیفته بودن پنهانگریس لویس