کتاب مدیریت کارها در دل مدیریت زمان
معرفی کتاب مدیریت کارها در دل مدیریت زمان
مدیریت کارها در دل مدیریت زمان کتابی به گردآوری فهیمه شریفی درباره مدیریت در زندگی و کار است.
درباره کتاب مدیریت کارها در دل مدیریت زمان
در این کتاب مفید و خواندنی راهکارهای بسیار راحتی یاد میگیرید که به شما کمک میکند هر روز کارهای مهم خود را به یاد بیاورید. مثلا یکی از راهکارهای این کتاب نوشتن کارهای مهم در ابتدای هر روز است. با همین راهکار ساده میتوانید بفهمید که چه کارهای مهمی دارید که باید به آنها رسیدگی کنید. تکنیک دیگر برای مدیریت زمان حذف حواسپرتی ذهنی در هنگان انجام کارهای مهم است و....
برای آشنایی با تکنیکهای مهم دیگر مدیریت کار کتاب را مطالعه کنید و سعی کنید راهکارهای آن را در زندگی تان عملی کنید.
خواندن کتاب مدیریت کارها در دل مدیریت زمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر شما از آن دسته از افراد هستید که وقت کم میآورید و کلی کار نیمه تمام دارید، این کتابچه را حتما مطالعه کنید.
بخشی از کتاب مدیریت کارها در دل مدیریت زمان
اکنون که روز خود را برنامهریزی کردید، نگاهی به آن برنامه بیندازید و ببینید سختترین کارها را برای چه ساعاتی از روز گذاشتهاید. در سمینارها همیشه میبینم که افراد، دشوارترین کارها را به آخر وقت موکول میکنند؛ زیرا آن کار، بیشترین تمرکز را میطلبد یا سختترین کار است! اما در انتهای روز، زمان یا انرژی لازم برای انجام آن کار را ندارید. پس برای جلوگیری از این اتفاق، مهمترین کار خود را در ابتدای برنامه قرار دهید. این گامِ ساده، احساس فوقالعاده کنترل داشتن و تکمیل کار را به شما القا میکند.
ما بارها و بارها این جمله را شنیدهایم که تنها ۲۰ درصد تلاشهای ما منجر به کسب ۸۰ درصد نتایج میشود. اغلب مردم در کارهای پرمشغلهای غرق شدهاند که نتایج کمی را به دنبال دارد. آنها آنقدر گرفتار هستند که تواناییشان برای اولویتبندی و تمرکز را از دست دادهاند.
یک لحظه به این فکر کنید چه اتفاقی میافتد اگر ۸۰ درصد تلاشهای شما، بر فعالیتهایی با نتایج عالی متمرکز بود؟ قطعا اتفاق بسیار جالبی برای شما رخ میدهد که از نتیجه آن شگفتزده میشوید. اگر ۸۰ درصد تلاشهای خود را صرف کارهای نتیجهمحور کنید و فقط ۲۰ درصد را به کارهای دیگر اختصاص دهید. با این کار، به احتمال زیاد میتوانید بهرهوری خود را تا ۴ برابر افزایش دهید. کاری که باید انجام دهید داشتن انضباط شخصی و عزم راسخ است تا بتوانید کارهای مهم و واقعاً موثر را انجام دهید.
بعد از اینکه کارهای مهم روزانه خود را مشخص کردید، این سوالات را از خود بپرسید:
۱. آیا فهرست کارهای روزانه شما، واقعاً شامل مهمترین کارهای ممکن است؟
۲. مهمترین کار را در کدام بخش از روز انجام میدهید؟ در ابتدای روز؟ در اواسط روز؟ یا در انتهای روز؟
۳. آیا در زمان میان انجام دو فعالیت مهمتان، برای استراحت و بازیابی انرژی خود وقت کافی در نظر گرفتهاید؟
۴. آیا در روز حداقل یک کار مهم و غیرفوری انجام میدهید که باعث پیشرفت درازمدت شما شود؟
بیشترین خوبیش اینه که خیلی خلاصه و مفید بود اگه خیلی یه جا همه چیز مدیریت زمان رو کسی نیاز داشته باشه، این کتاب اکثرش رو داره منتها برای کسایی تازه میخوان شروع کنن شاید سخت باشه اینجوری شروع کردن
خیلی خوب و خلاصه بود.
کتابچه خوب ساده،روان،وکاربردی هست ودر زندگی روزمره به کار میاد
بسیار عالی و کاربردی اگر دنبال مدیریت بهتر کارها و زمانتان هستید حتما مطالعه کنید