کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی
معرفی کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی
کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی، اثر ریحانه صفری، شما را به سفری باورنکردنی در دل آسمان میبرد و به پرسشهایتان دربارهی نجوم و ستارهها پاسخ میدهد.
دربارهی کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی
دنیایی که ما میشناسیم یا حداقل اینطور فکر میکنیم که میشناسیم، بسیار بزرگتر از چیزی است که در تصور ما بگنجد. از هزاران سال قبل، علم نجوم و ستارهشناسی مورد توجه دانشمندان بوده است. حتی علت بسیاری از پدیدهها و رخدادهای زندگی را به نجوم و ستارگان ربط میدانند. اما امروز، با وجود پیشرفت بسیاری که در علم صورت گرفته است، هنوز هم از رازهای بسیاری بیخبر هستیم. ریحانه صفری در کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی با توضیح مقدمات علم ستارهشناسی، راه را برای ورود به این مسیر باز میکند. در کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی، از حقایقی باخبر میشود که ذهنتان را درگیر میکند. شما میتوانید جواب بسیاری از سوالاتی که دربارهی ستارهها، کهکشانها، سیاهچالهها، صورتهای فلکی و ... دارید در کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی پیدا کنید.
کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به دنیای شگفتانگیز ستارهها و سیارات علاقهمندید کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی را بخوانید. پاسخ سوالهایی را که دربارهی کهکشانها نجوم و .... دارید، میتوانید در کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی پیدا کنید.
بخشی از کتاب دریچهای به شگفتیها و اسرار کیهانی
گر انسان به یکی از سیاهچالهها نزدیک شود به وسیلهی نیروی گرانشی فوقالعادهی آن به داخل کشیده میشود، اول تاثیر آن روی پاهای شما خواهد بود یعنی اول پاها را به داخل خود میکشاند و بعد از آن سر شما را و این نیرو به اندازهای عظیم است که سر شما را از بدن جدا میکند، تجربهای که امکان ندارد از آن جا سالم به در ببرید!
نوری که از ستارهها و کهکشانهای راه دور ساطع میشود، طی زمانی بسیار طولانی به ما میرسد و آن قدر این زمان طولانی است که فکر میکنیم آنها موجودیتهایی از زمان گذشته هستند. به عنوان مثال میتوان نور خورشید را در نظر گرفت که ۸/۵ دقیقه طول میکشد تا به زمین برسد. نزدیکترین ستارهای که به ما قرار دارد Proxima Centauri نام دارد که ۴/۲ سال نوری از ما دورتر است به همین دلیل مثل ۴/۲ سال نوری قبل دیده میشود.
شاید باورتان نشود اما یک روز در ونوس۲۴۳ روز در روی زمین طول میکشد و نکتهی عجیبتری که در مورد آن وجود دارد این است که ونوس روی محور خودش به عقب میچرخد این واقعا پدیدهی عجیبی است که در سیارههای دیگر منظومهی شمسی دیده نمیشود. اگر چه ونوس نسب به عطارد فاصلهی دورتری به نسب خورشید دارد ولی سطح گرمتری دارد و داغتر است. علاوه بر این ونوس به آرامی میچرخد.
فهرست
- مقدمه
- ستاره شناسی
- اجرام آسمانی
- تاریخچه نجوم
- محاسبات نجومی
- کیهانشناسی
- نظریههای متداول در پیدایش جهان
- سیارات منظومه شمسی
- ستارگان
- قدر ستارگان
- انواع ستارگان
- تکامل ستارهای
- نحوه تشکیل ستاره
- مرگ ستارگان
- سیاهچالهها
- ۷ نکته راجع به سیاهچالهها
- به هنگام سقوط در سیاهچاله چه چیزی خواهید دید
- صورتهای فلکی
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه