معرفی و دانلود کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا

کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا

۳.۵ امتیاز(از ۴ رأی)
انتشارات:
نشر عطران

معرفی کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا

در کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا، اثر سایه مهری و سمیه حبیبی با تاریخچه همه بیماری‌های مسری از وبا گرفته تا ویروس کرونا آشنا می‌شوید. در این کتاب می‌خوانید که خانواده کروناویروس‌ها از سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالع روی آنها تا امروز پیوسته ادامه داشته است. این ویروس به طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می‌کند، با این حال تاکنون هفت کروناویروس انسانی کشف شده‌اند.

با مطالعه این کتاب اطلاعات مفیدی ردباره انواع ویروس‌ها و میکروب‌ها و بیماری های مسری حاصل از آنها به دست خواهید آورد.

خواندن کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

هرکس به سلامت جسمی و بهداشت خود اهمیت می‌دهد خوب است کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا را بخواند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتاریخچه بیماری‌های واگیردار از وبا تا کرونا
شابک۹۷۸-۶۲۲-۷۰۳۷-۵۶-۲

zahra
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۰۷

خیلی بابت زحماتتون متشکرم لطف کردید خیلی متن خلاصه و مفیدی بود برای بالا بردن دانش عمومی مردم نسبت به خطراتی که در کمینشون هستند سپاسگزارم