کتاب از چاه به راه
معرفی کتاب از چاه به راه
کتاب از چاه به راه نوشته روزبه پیروز است این کتاب یک پژوهش دقیق کاربردی در حوزه اقتصاد است که نشان میدهد چطور میشود از اقتصاد دولتی گذر کرد و اقتصاد مردمی را در جامعه فراگیر کرد.
درباره کتاب از چاه به راه
اقتصاد بســیاری از کشورهای در حال توســعه که در سال های اخیر توانستند پیشرفتهای اقتصادی چشمگیری را تجربه کنند، عقب مانده است. کشورهایی که در گذشتهای نه چندان دور وضعیتی بهتر از ما نداشتند. به عنوان نمونه، چند ســال پیش، ایران با کشــوری مثل کــره جنوبی در شاخصهای متفاوت، هم طراز و حتی جلوتر بود. در آن زمان شرکتی مثل ایران ناســیونال (ایران خودرو) از شــرکت هیوندای تولید بیشتری داشت و کیفیت خودروی آن مشــابه بود یا حتی کیفیت بهتری داشت. شرکتهای گوناگونی در ایران در صنایع مختلف ازجمله لوازم خانگی، مواد غذایی، صنایع ســنگین و... هم طراز و مشــابه شــرکت های کره ای بودند امــا درحال حاضر اقتصاد ما به طور چشــمگیری از اقتصاد کره جنوبی کوچکتر است و شرکتهای ایرانی و شــرکتهای کرهای دو جهت کاملا متفاوت را طی کردهاند. روزبه پیروز که عضو هیات مدیره بانک خاورمیانه است در این کتاب سعی دارد با توجه به علم اقتصاد و تجربیاتش در این زمینه راهی برای رشد اقتصاد ایران معرفی کند.
خواندن کتاب از چاه به راه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به علم اقتصاد و پژوهشگران در این علم پیشنهاد میکنیم
لطفا این کتاب رو هم در طاقچه بی نهایت قرار بدین 🙏
اگر میخواهید در مورد اقتصاد بیشتر بدانید و از چاه به راه بیایید حتما این کتاب جذاب که با قلمی روان از یک نویسنده با تجربه نوشته شده است را مطالعه کنید، پرداختن به متن و عبور از حاشیههای غیر
دید جدیدی تو تحلیل وقایع داره تاثیر تصمیمات اقتصادی در تحولات اجتماعی و سیاسی رو بخوبی نشون میده و به دور از تعصب جوانب تصمیمات رو بررسی میکنه تنها نقطه ضعف کتاب به نظرم بخش ارائه راهکار هست که عمق کافی رو
روند کلی اقتصاد در ایران همراه با پیشنهاد هایی بدون تعصب و منطقی. با امید تغییر ساختاری اقتصاد ایران
اولین کتاب در سال ۹۹