کتاب دلآشوبه
خواندن نظراتمعرفی کتاب دلآشوبه
ایمان صحاف قانع(۱۳۶۴-) نویسنده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«استفاده از تحلیل رویا در روانکاوی و چگونگی فرآیند وسواسهای ذهنی و درگیر شدن بخشهای مختلف وجود در خلال داستان مدنظر قرار داده شده است و دید من به داستان از نگاه یک تحلیلگر روان بوده است و بسیار علاقهمند هستم تا تحلیلهای سایر دوستان را هم که با نگاه روانکاوانه داستان را میخوانند بدانم.
اما دلیل مهم دیگری که شاید از همه انگیزههای دیگر برایم جذابتر بوده است، نگاه کردن به درونمایه ترسها و نگرانیهای خودم به عنوان یک درمانجو و نه درمانگر بوده است. وقتی به ترسهای واقعی خودم در روابط عاطفی و مراحل مختلف زندگی نگاه میکنم موارد روشنی به نظرم میرسد و همیشه کوشش کردهام با نهراسیدن و خیره شدن بر آنها به ریشههای احتمالی و پویایی خاص آنها توجه کنم. اما کاویدن سیستم روانی فرد بدون کمک گرفتن از یک تحلیلگر زبردست کار بسیار مشکلی است و در اکثر موارد ما جز نشانههای سطحی بیماریهای روانمان چیزی از آنها اداراک نمیکنیم و آن ریشههای ناخودآگاه نشانهها برایمان پنهان باقی میمانند. در حقیقت دفاعهای روانی ما اجازه رسوخ به لایههای عمیقتر ذهن را به خودمان نمیدهند و تنها در فرآیند سخت روانکاوی است که یک ناظر بیرونی که با پویایی دفاعهای روانی آشنایی دارد میتواند ما را یاری کند تا به ریشههای ترسها و نا امیدیهایمان نگاهی بیاندازیم. اما من روش جالبی را برای کاویدن ذهنم پیش گرفتم و آن نگارش یک داستان و جان بخشیدن به ترسهایم و رویکردهای خودآزارانه و دگر آزارانهام در برخورد با آن ترسها در بستر داستان بود.»
رایگان
خوشم اومد چون رمان معمولی نبود و تهش آدم یه چیزی یاد میگرفت . دمتون گرم از این کتابا زیاد بذارید
داستانی خوب، خاص و متفاوت. نگاه روانشناسانه ی نویسنده به ماجراها بسیار جالب بود.
خیلی جالب بود مخصوصا رویاهای شخصیت ها
یکم فضای زیادی منفی داشت و داستانش بدونی فراز و نِشیب بود... اِز حوزه ی علایقی من کلا خارجه!! ********************* . دوستم بهم میگه این موقع شب که تو بیدار موندی آ داری کتاب میخونی،حتی پِشه هام خوااابن 😂😂😂
به نظر من کتاب بدی نیس ،درسته داستاناش یکم دلگیر هستن ولی خب بطن ماجرا و اینکه در درون هر کدوم ازما یه قهرمان هست که هر قهرمان یک خوراک و یه ذائقه مخصوص خودش رو داره وما باید بتونیم
Mehdi Tamadon Rastegar نگاه روانشانسی خوبس داشت.
خیلی خوب بود سبک روانشناسانه داستان جالب و تاثیر گذار خوب به خصوص خواب ها
خیلی خوب بود. فقط اخرش غمگین بود. و دوست داشتم بدونم چه بر سر شیرین و آزیتا اومد.
کتاب خوبی بود پیشنهاد میدم بخونیدش.
داستان خیلی جالبی بود با نگاه روانشناسانه و تراژیک