کتاب مجوز رهایی
معرفی کتاب مجوز رهایی
کتاب مجوز رهایی، اثر هایدی پریب، کتابی برای نوجوانان و جوانانی است که به علت آسیبهای عاطفی در زندگی زخم خوردهاند. کتاب مجوز رهایی را اکبر منتظرینیا، مریم علیزاده و گلنوش نظامزاده به فارسی ترجمه کردهاند.
دربارهی کتاب مجوز رهایی
در دوران نوجوانی و جوانی ممکن است که آسیبهای زیادی ببینیم. برخی از این آسیبها عاطفی هستند که میتوانند زخمهای عمیقی بر دلمان بزنند. زخمهایی که ممکن است اثرات عمیقشان را در سالهای آینده نشان بدهند. تاثیرات این آسیبها میتوانند بر کل زندگی ما باشند. اما برای مقابله و درمان چنین زخمهایی راهحلهای بسیاری وجود دارد. کتاب مجوز رهایی نوشتهی هایدی پریب، کتابی مفید است که در جهت مقابله با عوارض آسیبهای عاطفی نوشته شده است. در کتاب مجوز رهایی به این موضوع از منظرهای متفاوتی نگاه میشود که خود سبب غنیشدن کتاب میگردد.
کتاب مجوز رهایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب مجوز رهایی برای نوجوانان، مربیان و والدین نوجوانان کتابی مفید، خواندنی و کاربردی است.
جملاتی از کتاب مجوز رهایی
زندگی هیچکسی بعلت عدم ستایش و تقدیر متوقف نشده. وقتی قلم رو روی لبهات میذاری، حتی اگه کسی بخاطر این کار سر به سرت نذاره خیلی بانمک میشی. وقتی قیافه میگیری میخوای بگی اعتماد به نفس داری، حتی اگه کسی بهت نگه. وقتی در مورد موضوعات مورد علاقت صحبت میکنی، برق چشمات بطور عجیبی جذاب میشن، بدون اینکه توجه کنی کسی به حرفت گوش میده یا نه. اگه کسی یکبار شما رو تایید نکرد و یا قدردان شما نبود و حتی اگه علیه شما چیزی گفت، باعث نمیشه تموم شخصیت شما زیرسوال بره.
روزی میرسه که فردی علاقمند همهی ویژگیهای کوچک و بزرگ شما میشه، حتی علاقمند حالت سرفه کردنت. روزی در حال راه رفتن وقتی کلیدت که محکم گرفتی از دستت در میره و به زمین میوفته، باعث خنده دیگرون میشه. روزی فردی تو محل کار از اتاق روبه روت داره با اون حالتی که سرتو کج کردی یا با ژستی که داری برای خودت قهوه میریزی، دقیقاً میتونه احساست رو درک کنه، بهت خیره میشه. روزی شخصی همهی بدبختیها و مشکلاتت رو درک میکنه، ولی الان اون شخص خود تو هستی که باید خودتو درک کنی. این خیلی خوبه، اول و مهمتر از هر چیزی، تو متعلق به خودتی.
فهرست
- چی میشد اگه هیچوقت برنمیگشتی؟
- چگونه شخصی رو که متعلق به ما نیست دوست بداریم؟
- مجوز رهایی
لطفا برای این کتاب تخفیف بزارید.ممنون
5000 تومان تخفیف حداقل باید روش باشه که بشه خریدش. ممنون از شما.
این کتاب بی نظیره. هر شخصی باید یه بار این کتاب رو بخونه💛
کتاب مفید و کاربردیه ولی ترجمه نه چندان جالب
نمونه کتاب و مطالعه کردم ترجمه ضعیفی داره با وجود اینکه کتاب خوبی هست. برخی کلمات نیاز به تصحیح دارن مثلا احمقونه که من کمتر تو کتاب ها دیدم تو همون نمونه کتاب برخی ایرادات نگارشی هم دیده میشه. برخی