کتاب حماسه آغاز میشود
معرفی کتاب حماسه آغاز میشود
کتاب حماسه آغاز میشود نوشته داوود امیریان توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است . این کتاب یک رمان نوجوان است و درباره زندگی نادرشاه افشار.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب حماسه آغاز میشود
نادر کوچک در اردوگاه اسرا است مادرش در حال مرگ است و از او میخواهد فرار کند و پیش برادرش ابراهیم برود. نادر با دوستانش فرار میکند و محمود افغان به ایران تاخته است و شهرها را ویران میکند.
کتاب حماسه آغاز میشود روایت زندگی نادرشاه افشار با زبانی نرم و راحت است و برای کودکان و نوجوانان مناسب است.
خواندن کتاب حماسه آغاز میشود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
عالی من که خیلی خیلی خوشم اومد😄😄😊😊😁😁
برشی کوچک از تاریخ ایران؛ -بیکفایتی و عیش و نوش سلطان حسین صفوی -شورش محمود افغان و سقوط سلسله صفویه و چندپاره شدن ایران -مقاومت ایرانیان و آغاز حماسه نادر حتماً توصیه میشه خونده بشه باید از تاریخ درس بگیریم...
بنظر من عالی بود. دوستان حتما اگر تونستن این کتاب رو تهیه و مطالعه کنند.
عالی عالی عالی به خوبی تاریخ بعد از صفویه رو توضیح میده
عالی بود نویسنده محبوب من هستند
خیلی قشنگه
این کتاب جذابیت خیلی خوبی داشت و متن این کتاب معمولا خیلی روان بود و صفحه آرایی خیلی خوبی داشت
برای نوجوانان امروزی جذابیتی نداره
خیلی کلی به زندگی نادرشاه از نوجوانی تا قبل پادشاهی که همزمان میشه با سقوط صفویه، میپردازه. یه درسی که میشه گرفت اینه که حفظ تمامیت ارضی کشور مرررد میخواد
زیاد دوست نداشتم.