کتاب خزان برگک
معرفی کتاب خزان برگک
خزان برگک داستانی نوشته لئو بوسکالیا در سال ۱۳۷۲ در انشترات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب خزان برگک
خزان برگک یک داستان فلسفی درباره جوانه کوچکی به اسم برگک است. برگک با برگل بزرگترین برگ روی درخت دوست است و باهم زندگی میکنند برگل درباره زندگی و اهدافش برای برگک صحبت میکند تا این که با رسیدن پاییز اتفاقهای جدیدی در زندگی این دو میافتد.
بوسکالیا در این کتاب با زبانی ساده مراحل مختلف زندگی از زاده شدن تا مرگ را برای بچهها توضیح میدهد.
خواندن کتاب خزان برگک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
درباره لئو بوسکالیا
لئو بوسکالیا سخنران و نویسنده امریکایی-ایتالیاییتبار است که در ۱۲۹۴ متولد شد و در ۱۹۹۸ از دنیا رفت. عمده کتابهای لئو بوسکالیا درباره معنای زندگی، دوست داشتن، فلسفه زیستن و عشق است.
زاده برای عشق، در تکاپوی انسانیت، هنر عشقورزی و آموختن، پیامهای مهر ودوستی و عشق، محتوای زندگی از اثار این نویسندهاند.
مفهوم زندگی خیلی جذاب و قابل فهم برای کودکان بیان شده بود. در عین حال تلنگری رو هم به مخاطبین بزرگسال وارد میکند. مطالعه این کتاب را به شدت توصیه میکنم.
متنش کمی ثقیل هست و فکر نمیکنم کتابی باشه که کودکان بتونن به تنهایی بخونن، اما محتوای این کتاب سنوسال نمیشناسه، فلسفهی زندگی و مرگ رو درعین سادگی، کوتاه و زیبا بیان کرده...
بیان فلسفه مرگ البته برای نوجوانان مناسبتر است تا کودکان..ادبیات سنگین و فلسفی وار آن برای نوجوانان مناسبش کرده.عالی
به زیبایی مفهوم کلی زندگی و مرگ رو برای کودکان توضیح میدهد باتشکر
زندگی، این هدیه گرانبها هر روز و هر ثانیه در حال جاری شدن است، و ما جزئی از زندگی هستی، هستیم هر لحظه اش را بستا، برای زیبایی هایش، برای راز هایش و برای تجربه هایش. کتاب کوتاه و قشنگی بود
عالی بود چقدر قشنگ پروسه زندگی و بازیافت رو توضیح داده
فلسفه مرگ و هدف زندگی را بیان میکند. درسته کتار برای کودکان هست ولی اگر بزرگتر ها بخوانند مفهوم بیشتری ازش دریافت میکنند.
به غیر از بخشیش که میگوید ایجاد سایه برای آدمها از اهداف زندگی یک برگ است! بقیهاش را دوست داشتم. برای نوجوانان مناسبتر است. تصاویر هم عالی است.
برای کودکان مناسب نیست مگر اینکه متنش براشون ساده سازی بشه ولی برای نوجوانان پیشنهاد می کنم