کتاب آیین دوستیابی
معرفی کتاب آیین دوستیابی
دیل کارنگی با تحقیق در مورد افرادی که در کسب و کار خود موفق شده بودند، متوجه شد که روابطعمومی بالا در بخش فروش بسیار مهمتر از داشتن علم است. این موضوع او را برای نوشتن کتاب آیین دوست یابی ترغیب کرد.
او سالهای زیادی را روی روابط انسانی و رفتار انسانهای بزرگ مطالعه کرد و در نتیجه در سال 1936، کتاب آیین دوستیابی را نوشت که مورد استقبال فراوان قرار گرفت.
درباره کتاب
با خواندن کتاب آیین دوستیابی راه تبدیل شدن به یک فرد اجتماعی و محبوب را میآموزیم. این کتاب به ما کمک میکند میزان اعتماد به نفس، و تاثیرگذاریمان را بالا ببریم و یاد میگیریم که چگونه دیگران را وادار به کار کردن با خود بکنیم، بدون این که مانع حرکت آنها در مسیر خودشان شوید. ارتباط با دیگران احتمالا بزرگترین چالشی است که هر فردی در زندگیش با آن روبرو است و تفاوتی نمیکند که هدف آنها چه چیزی است.
دیل کارنگی نویسنده و سخنرانی آمریکایی در زمینهی پیشرفت شخصی بود. یکی از شاخصترین و مهمترین ایدهی کارنگی در کتابهایش این بود که میتوان اخلاق برخی را با تغییر دادن رفتارمان در مقابلشان، تغییر داد. اگر همیشه دربارهی چیزهایی که آنها علاقه دارند صحبت کنیم و تلاش کنیم چیزها را از دید دیگران ببینیم، در این صورت افراد بسیاری دوست دارند با شما ارتباط داشته باشند. اگر بتوانیم پیشبینی کنیم که چه موضوعی بیشتر از همه به قلب طرف مقابلمان نزدیک است و دربارهی آن موضوع با آنها صحبت کنیم در این صورت افراد از توانایی ما شگفتزده میشوند و دوست دارند ساعتها با ما صحبت کنند. به این کار هنر سازگار کردن خود با دیگران میگویند که میتواننم با این کار آنها را تحت تاثیر قرار دهیم.
چرا باید کتاب آیین دوستیابی را مطالعه کنیم؟
کتاب آیین دوستیابی درمورد چگونگی ارتباط برقرار کردن با اطرافیان در زندگی روزمره است. اگه به مطالب این کتاب عمل کنیم حتما در زندگی مورد توجه و محبوب اطرافیانمان میشویم و به موفقیتهای زیادی و میرسیم.
خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
کتاب آیین دوستیابی برای افرادی که در زندگی و روابط اجتماعی و خانوادگی خود مشکل دارند مانند پادزهر عمل میکند، اگه هر روز غرق در استرس و اضطرابهای زندگی میشوید و نمیدانید چگونه از این فضای وحشتناک به آرامش برسید خواندن این کتاب را حتما به شما پیشنهاد میکنیم.
درباره دیل کارنگی
دیل هاریسونکارنگی نویسنده و سخنران متولد 24 نوامبر سال 1888 در ایالت میزوری آمریکا است. او در خانوادهای کشاورز و فقیر به دنیا آمد و از کودکی با فقر و سختیهایش آشنایی دارد. او برای تحصیلات تکمیلی اش به کالج ایالتی آموزگاران رفت و مشغول به تحصیل شد. اولین شغل او بعد از اتمام تحصیلات، فروش دوره های مکاتبه ای آموزشی به دامداران بود. بعد از آن به فروش گوشت خوک و محصولات حاصل از خوک پرداخت. بعد از آن در سال ۱۹۱۱ تجارت را رها کرد و به دنبال علاقه مندی هایش رفت. در سال 1911 بود که او فروشندگی را رها کرد و به شغل رویاییاش یعنی تدریس و سخنرانی مشغول شد. دیل کارنگی در جنگ جهانی اول به ارتش آمریکا پیوست. او بعد از خدمت به عنوان سرباز ارتش به نیویورک بازگشت و دو ازدواج ناموفق داشت. دیل کارنگی در تاریخ اول نوامبر 1955 در فارست هیل آمریکا جان خود را از دست داد. اما شاگردان و آثار مهمی را برای جهانیان بعد از خود برجای گذاشت.
فهرست کتاب آیین دوستیابی
کاری کنید که به نظر برسد به راحتی میتوان اشتباهات را اصلاح کرد
کاری کنید که افراد از انجام وظایفی که به آنها محول میکنید، خوشحال شوند
پایان
تکه هایی از کتاب آیین دوستیابی
چارلز شوآب می گوید: «تبسم من یک میلیون دلار ارزش دارد.» من فکر می کنم این گفته ی او زیاد دور از حقیقت نیست. زیرا راز محبوبیت و موفقیت شوآب در زندگی نیز مرهون خونگرمی، تبسم های شیرین و سلوک او با مردم بود. به زودی فهمیدم که وقتی به دیگران لبخند می زنم آنها نیز با روی خوش با من روبه رو می شوند. در اثرهمین تغییر رفتار درآمدم نیز افزایش یافته است. در اطاق من کارمند دیگری نیز کار می کند. آن قدر از نتایج عملکرد خود سرمست بودم که او را هم از مطلب آگاه کردم. او نیز اقرار کرد در آغاز آشنایی مرا مردی تندخو و نامطبوع یافته بود. ولی در روزهای اخیر نظرش نسبت به من کاملا تغییر یافته است. او به من گفت وقتی که تبسم می کنیم جامهی انسانیت به تن میکنیم.
این سومین نسخه از کتاب آیین دوست یابی هست با این تفاوت که چکیده شده و ما هنوز منتظر یک عالمه کتاب خوب که یک نسخه هم ازش تو طاقچه نیست! (چکیده کردن یک کتاب روانشناسی چه دلیل عقلی و منطقی داره؟
کتاب خوبیه. دوستم بهم پیشنهادش داد. اگه امکان داره نسخه ی کاملش رو با همین قیمت بزارید. تشکر
این کتاب عالیه شدیدا توصیه میکنم به کسانی که بلد نیستن خودشون رو در دل دیگران جا کنن
فوق العاده است. این کتاب به حدی منطقی، استوار و با انگیزه و نسبت دهی درون مایه کتاب با ظاهر امروز بشر نمایش جسورانه در تغییر رفتار ایجاد می کند. استاد دانشگاه ما به ما نشان این کتاب خیره کننده
دوستان ،نسخه ی رایگان این کتاب تو اینترنت هست اگر استفاده کنیم ،حق ناشر ضایع میشه؟
این کتاب شامل ۳۰فصلست که راهکارهایی برای ارتباط بهتر و موثر با دیگران را ارائه میدهد ،بنظرم کتاب کاردبردیست و راهنمایی های خوبی داردکه میتونید یادداشت کنید و بعد عمل 🙃
عالی حرف نداره محشره