کتاب هنر زندگی
معرفی کتاب هنر زندگی
کتاب هنر زندگی اثری از باب پراکتور است که در آن ایدههای هوشمندانهاش را درباره زندگی کردن و درواقع هنر زندگی به شما منتقل میکند.
درباره کتاب هنر زندگی
در کتاب هنر زندگی، باب پراکتور، معلم بزرگ رشد فردی، ایدهها و نظریاتش را درباره زندگی، ساده و همهفهم بیان کرده و توضیح می دهد چگونه از ذهن خلاق خود استفاده کنیم. چگونه با نوآموزی باورهای کاذب را از ذهن دور کنیم و چگونه در زندگی قدمی روبه جلو برداریم.
باب پراکتور بهراستی معتقد است که ما اشرف مخلوقات خداوند هستیم، که از ذهنی بینظیر بهره داریم و تنها چیزی که نداریم همان است که کینگ سولومون خردمند مصرانه پرورش آن را به ما توصیه میکند، و آن درک و فهم است. ما باید بدانیم چه کسی هستیم، چرا کاری را که به آن مشغولیم انجام میدهیم و اگر از نتیجه کارمان راضی نیستم چگونه آن را تغییر دهیم. پراکتور استاد آموزشدادن این مطلب است.
خواندن کتاب هنر زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن هنر زندگی را به همه کسانی که به دنبال درک مفاهیم تازهای از زندگی هستند پیشنهاد میکنیم.
درباره باب پراکتور
باب پراکتور یکی از سخنرانان برجسته در زمینه مدیریت و موفقیت و یکی از کارشناسان فیلم مستند راز است وی به عنوان یکی از اساتید و مدرسین قانون جذب در جهان شناخته شده است.
جملاتی از کتاب هنر زندگی
چرا مانند کسی که دلتان میخواهد باشید، رفتار نمیکنید؟ چرا مانند ستارهای که بهراستی هستید رفتار نمیکنید؟ آیا میدانید چرا این کار را نمیکنید؟ برای اینکه از فکری که ممکن است دیگران بکنند میترسید.
آیا میدانید این از چه زمانی شروع شد؟ وقتی کودکی خردسال بودید، پدر و مادرتان گفتند: «همسایهها چه فکری میکنند؟» هر چه میخواهند فکر کنند. کجایش مهم است؟ من فهمیدم که آنها چه فکری میکنند. آنها ابداً فکر نمیکنند. نگران فکر همسایهها نباشید. مثل خودتان رفتار کنید.
شما زاده روحی جاودانه هستید. این مطلبی است که باید آن را در ذهنتان جای دهید. قدرتی وجود دارد که بر همه چیز عالم است. همیشه حی و حاضر است. چیزی است که شما جلوهای از آن هستید. مهم است که این را درک کنید. خیلی مهم است. بهراستی میخواهید به کجا بروید؟
اگه باب پراکتور رو میشناسید شما یک ادم خوش شانس هستید ؛
هرچی می توانید از باب پراکتور یادبگیرید این استاد بزرگ دیگه در بین ما نیست اما کتاب ها و دوره هاش برای شیفتگان تغییر و تحول به یادگار مانده است
این کتاب از نظر من عالی بود چه از لحاظ متن و چه ترجمه .عمل کردن به حرف هاش می تونه تغییر های قابل توجهی رو توی زندگی تون ایجاد کنه .اگه دنبال رسیدن به هدف هات هستی از این
لطفا بی نهایتش کنید