کتاب نااطمینانی و غافلگیری در سامانههای پیچیده
معرفی کتاب نااطمینانی و غافلگیری در سامانههای پیچیده
نااطمینانی و غافلگیری در سامانههای پیچیده نوشته روبن آر. مکدانیل و دین جی. دریب، کتاب سیوسوم از مجموعه کتابهای آیندهپژوهی پژوهشگاه عالی دفاع ملی است. این پژوهشگاه (دانشگاه) از مراکز علمی کلیدی و حساس در عرصهٔ مسائل راهبردی است و عمده انتشاراتش در سه زمینه مدیریت راهبردی، دفاع ملی و امنیت ملی است.
درباره کتاب نااطمینانی و غافلگیری در سامانههای پیچیده
نویسندگان در این کتاب به موضوع غافلگیری و عدم اطمینان در سامانههای پیچیده اجتماعی پرداختهاند. مقدمهای بر نااطمینانی و غافلگیری، موضوعات محوری در نااطمینانی و غافلگیری، پیچیدگی، نااطمینانی و غافلگیری: دیدگاه یکپارچه، پیچیدگی تکاملی نظامهای اقتصادی- اجتماعی: ضرورت نااطمینانی و غافلگیری، پیچیدگی، نااطمینانی و غافلگیری: دیدگاه یکپارچه،پیچیدگی تکاملی نظامهای اقتصادی- اجتماعی: ضرورت نااطمینانی و غافلگیری، مدیریت امور غیرمنتظره: پیچیدگی به منزله معنابخشی گسترده، دیدگاههای متنوع نااطمینانی و غافلگیری، بحثهایی درباره نااطمینانی و غافلگیری از موضوعاتی هستند که در این کتاب میخوانید.
خواندن کتاب نااطمینانی و غافلگیری در سامانه های پیچیده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
دانشجویان و پژوهشگران عرصه دفاع و امنیت ملی
جملاتی از کتاب نااطمینانی و غافلگیری در سامانههای پیچیده
هرگاه مسئله ماهیت بررسی سامانههای پیچیده مد نظر بوده، دریافتها حکایت از آن داشتهاند که نااطمینانی، امری بنیادین است و فقط نتیجه نبودِ اطلاعات نیست. لذا ما چه از طریق اطلاعات بهتر و یا فناوریهای سنجشی، با محدودیتهای واقعی برای فهم این سامانه ها روبهرو هستیم. چندان مشخص نیست که بهترین راه برای بهبود درک سامانههای پیچیده، نااطمینانی بنیادینی آنها و غافلگیری ناشی از پیشرفت آنها چیست. به دلیل وجود این شرایط، کنفرانسی با حمایت مرکز پریگوژین در دانشگاه تگزاس آستین و مؤسسه پلوکسوس برای کنکاش راهبردهای درک نااطمینانی و غافلگیری برگزار شد. اهداف این کنفرانس عبارت بودند از:
اثرات این چشماندازهای نوین بر دستور کار تحقیقات علوم طبیعی و اجتماعی؛
ارتباط این چشماندازها جهت کارورزان/ مدیران در خطمشی عمومی و مدیریت؛
تحقیقات تازه و پرسشهای عملی در سطوح فردی، سازمانی و جامعه که نیازمند کنکاش بهمنظور افزایش درک نااطمینانیهای بنیادین و افزایش توانایی مواجهه با آنها است.
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۱۴ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۱۴ صفحه