معرفی و دانلود کتاب شهید عزیز + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
دفاع مقدس

۴۰٪

معرفی کتاب شهید عزیز

شهید عزیز مجموعهٔ خاطراتی از شهید مدافع حرم محمود رادمهر به قلم مصیب معصومیان و صادق کیان‌نژاد امیری است.

در ابتدای کتاب مقدمه‌ای از حمیدرضا رستمیان فرمانده لشکر ۲۵ کربلا را درباره محمود رادمهر می‌خوانید و پس از آن وارد زندگی این شهید بزرگوار می‌شوید تا از ابتدا و لحظه تولد تا لحظه عروج و شهادت با او همراه باشید.

خواندن کتاب شهید عزیز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به ادبیات پایداری و سرگذشت‌نامه‌های شهدا

جملاتی از کتاب شهید عزیز

امکان نداشت سؤالی و یا شبهه‌ای در مسائل عقیدتی و مذهبی از او بپرسم و او با استدلالات قرآنی و روایی پاسخم را ندهد. تا جایی که از او می‌پرسیدم: «مگر حافظ قرآنی؟» می‌خندید و می‌گفت: «خدا خودش کمک می‌کند تا جواب درستی بدهم!» آخرش هم متوجه نشدم محمود حافظ قرآن بود یا نه

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شهید عزیز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

انتشاراتنشر شهید کاظمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۹/۱۶
فرمت کتابEPUB

۱۳۹۹/۰۲/۰۷

کتاب خوبی بود و نکته جالبش این بود که همه کارهاش برای رضای خدا انجام میداد،انشاالله ما رو هم شفاعت کنن اون دنیا

نجمه

۱۳۹۹/۰۵/۲۹

آقا بخونید خیلی عالیه این شهید عزیز از ستاره‌های درخشان ما هست

آ سید مهدی
۱۳۹۹/۰۷/۲۷

سلام خدا بر آن شهید عزیز... خاطراتی کوتاه، دلنشین و بسیار آموزنده نهیبی محکم به خود، ما کجاییم و آن‌ها کجا...

خوش‌خوان
۱۴۰۲/۰۶/۲۱

عالی بود خیییلی خوب نوشته شده بود 😍🥺❤

محمد
۱۴۰۰/۱۱/۰۹

سلام برا این شهید و هزاران سلام بر مادر شیرزنش!!! نحوه تربیت و بزرگ کردنش کتاب جالبیه برای ادامه راه آنها و حساسیت به بیت المال و حق الناس و آشنایی مختصر با جبهه و خدمت قبل جبهه و شکفتن یک گل...بیشتر

Mohammad ZFX
۱۴۰۰/۰۲/۱۶

شهید رادمهر ، حس خلوص رو با چاشنی طنز تو دل آدم میکاره و اگه آدم فقط یه کم به اون رسیدگی کنه ، می تونه محصول عزّت رو درو کنه.

مهرداد
۱۳۹۹/۱۲/۲۶

در کل کتاب خوبی است ولی ضعف بزرگ آن مطالب و داستان هایی که یک ویژگی تکراری شهید بیان میکنه و دوم اینکه بسیار کم از زبان خانواده شهید داستان روایت میکنه و سوم به زندگی اجتماعی شهید اصلا نمیپردازه...بیشتر

۱۳۹۹/۰۸/۲۳

بسیار کتاب زیبا و تاثیر گذاری بود ... این شهید بسیار با قرآن انس داشتن و میشه گفت همین قرآن ایشون رو عاقبت بخیر کرد .

آر-طاقچه
۱۳۹۹/۰۸/۰۶

عالی و تاثیر گذار

بریده‌هایی از کتاب

هر چه اصرار کردیم فایده نداشت. پایش را در یک کفش کرده بود که درجهٔ تشویقی نمی‌خواهم! هر چه هم بیشتر اصرار می‌کردیم، برافروخته می‌شد و مخالفتش را بیشتر می‌کرد. آخرش هم آب پاکی را روی دستمان ریخت و گفت: «برادر من، من هر چه کردم وظیفه‌ام بوده و کسی که وظیفه‌اش را انجام می‌دهد، از این چیزها نمی‌خواهد! کار باید برای رضای خدا باشد و ان‌شاءالله خدا قبول کند!»
sera
هر وقت در محیط کار، کارها گره می‌خورد و کم می‌آوردم به محمود پناه می‌بردم. برای گشایش در کارها همیشه سفارش می‌کرد هر شب دعای بیستم صحیفهٔ سجادیه را بخوانیم. به تجربه بر من ثابت شده بود که هر وقت این دعا را می‌خوانم گره‌ها باز می‌شود و گشایش صورت می‌گیرد.
س
هر وقت پیچیدگی‌های کارها با او در میان گذاشته می‌شد، می‌گفت: «همیشه کارهایتان را بر اساس آن مقدار علم و تسلطی که بر کار دارید، تمام و کمال انجام دهید. خدا هم علم آنچه را که نمی‌دانید به شما خواهد داد». به توصیه‌اش عمل می‌کردیم و پیچیدگی‌ها چه زود برطرف می‌شد!
س
یک بار از من پرسیده بود: - چقدر منتظر دریافت حقوق ماهیانه‌ات می‌مانی؟ گفتم: «از همان ابتدای زمانی که حقوقم را می‌گیرم، منتظرم که موعد بعدی پرداخت حقوق کی می‌رسد!» آهی از سر حسرت کشید و گفت: «اگر مردم این انتظاری که به خاطر مال دنیا و دنیا می‌کشند، کمی از آن را برای امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) می‌کشیدند، ایشان تا حالا ظهور کرده بود؛ امام منتظر ندارد!».
کتاب
توی صف تاکسی ایستاده بودیم و منتظر. رو کرد به من و گفت: «مرتضی، فکر می‌کنی چند نفر از اینها که توی صف ایستاده‌اند، به این فکر می‌کنند که یک روزی باید در صف حساب و کتاب قیامت بایستند و منتظر بمانند؟».
عشق کتاب
«طفل داخل رحم، اگرچه شما به ظاهر درک نمی‌کنید، ولی گوش شنوا دارد و شما که این آیات را می‌خوانید، او می‌شنود.
آر-طاقچه
همیشه یک قرآن جیبی در جیب پیراهنش بود. بعضی شب‌ها، بعد از گپ و گفت و خوردن تنقلات، قرآنش را درمی‌آورد و نیم‌ساعتی قرآن می‌خواند. اگر هم خط آرام بود و حال و هوای نیروها هم مساعد بود، آیاتی دربارهٔ جهاد می‌خواند و تفسیر می‌کرد. با این که آدم شوخ‌طبع و خندانی بود، موقع قرائت و تفسیر قرآن آن‌قدر جدی، محکم و مسلط حرف می‌زد که انگار نه انگار این همان محمود شوخ و خندان دقایقی پیش است.
fatemeh
بعد از قبولی در دانشگاه به محمود گفتم: «رشتهٔ جنگل قبول شدم». گفت: «یک بار به تو گفتم، این‌که چه رشته‌ای قبول شوی، مهم است؛ ولی زیاد مهم نیست. مهم این است که در هر رشته‌ای که قبول شدی تمام تلاشت را بکنی و بهترین باشی در آن رشته. طوری باش که اگر امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) مهندس جنگل خواست، تو را انتخاب کند».
کتاب
نذر بزرگی هم نیست، کوچک؛ اما کاری. نذر کن هر کار خیری که تا فردا صبح انجامش می‌دهی، ثوابش را هدیه کنی به باب‌الحوائج اباالفضل‌العباس (سلام‌الله‌علیه)، مادرش حضرت ام‌البنین (سلام‌الله‌علیها)، آقا علی‌اصغر (سلام‌الله‌علیه) و امام موسی کاظم (علیه‌السلام)، ان‌شاءالله اجابت خواه
zizi
محمود، کجا می‌روی؟ همان جایی که باید بروم! محمود، کی برمی‌گردی؟ همان موقع که باید برگردم! محمود، چه‌کار می‌خواهی بکنی؟ همان کار که باید بکنم! محمود، پیش کی هستی؟ پیش همانی که باید باشم. امکان نداشت از او خبری درز کند. رعایت حفاظت اطلاعاتش فوق‌العاده بود.