دانلود و خرید کتاب تقوا در کلام امام علی (ع) سید داود مطهری
تصویر جلد کتاب تقوا در کلام  امام علی (ع)

کتاب تقوا در کلام امام علی (ع)

معرفی کتاب تقوا در کلام امام علی (ع)

تقوی در کلام علی «علیه‌السّلام» نوشته سید داود مطهری مجموعه سخنرانی‌های او درباره مفهوم تقوی در کلام امیرالمومنین (ع) است.

اگرچه بسیاری از هم عصران پیامبر در اواخر عمر او گفتند: "کفانا کتاب الله" ولی با این گفته، انحرافی بی‌بدیل را در تاریخ اسلام ایجاد کردند. آن‌ها به خوبی می‌دانستند که با کنار گذاشتن علی و معارف وحیانی اهل بیت دین خدا را بی‌محتوا و جامعه تازه مسلمان را به یک انحراف بی‌بازگشت خواهند کشاند، حدیث ثقلین دورنمایی از به هم پیوستگی قرآن به عنوان کلام خداوند و مقام ائمه اطهار به عنوان تنها راه نجات جامعه اسلامی سرشار از آن چنان معنایی بود که تمامی کفر و شرک تاریخ را به چالش می‌خواند به همین دلیل اربابان زر و زور و تزویر با تمام قدرت در مقابل حقیقت الحقایق یعنی امیرمومنان به عنوان قرآن ناطق ایستادند و جامعه و تاریخ بشری را به سمت و سوی منحرف کردند که اثرات این انحراف از قرون گذشته شروع و تا کنون دنیای اسلام ادامه دارد. آنها علی و تقوای او را نشناختند و تجلی صفات خدا را در او ندیدند.

درباره کتاب تقوا در کلام امام علی (ع)

کتاب حاضر دو بخش دارد. بخش اول به آشنایی با مفهوم تقوا می‌پردازد و بخش دوم مفهوم تقوا را از منظر امام علی (ع) و در خطبه‌های ایشان بررسی می‌کند.

خواندن کتاب تقوا در کلام امام علی (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به مباحث اخلاقی و عرفانی و مشتاقان به درک مفاهیم ناب نهج البلاغه را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

جملاتی از کتاب تقوا در کلام امام علی (ع)

تقوی از کلمات بسیار رایج در دین اسلام است و در قرآن کریم بسیار آمده است. تقوی دارای درجات گوناگون و فوق ایمان است. کلمه تقوی از مادهٔ "وقی" به معنای حفظ و صیانت است. معنای رایج آن در بین عوام " از خدا ترسیدن است" که اصلاً افاضه معنا اصلی آن را ندارد. "اتّقوا النّار" یعنی خود را از آتش جهنّم حفظ کنید. "تقوی" در واقع پاس داشت خود و نگه‌داری باطنی به معنای دقیق حفظ و صیانت نفس و روح انسان از انواع آسیب‌های مختلف است. به بیان دیگر "تقوی" حفظ و صیانت نفس ناطقه (که همان روح انسان است) از مبادرت به ارتکاب معاصی و گناه می‌باشد.

امام صادق (ع) فرمودند: باطن گناه آتش است. گناهان انسان را از رحمت خدا دور می‌کند لذا تقوی یک مصونیّت اخلاقی و روحی است که انسان با رعایت دائمی آن بتدریج حالت مصونیت دائمی را برای خود حاصل می‌نماید.

امیرمومنان (ع) در خطبهٔ ۱۱۲ چنین می‌فرماید:

تقوی، دوستان خداوند را در حمایت خود قرار می‌دهد و آن‌ها را از تجاوز به حریم محرّمات الهی حفظ می‌کند و دائما خوف الهی را ملازم دل‌های آن‌ها قرار می‌دهد.

لازم به ذکر است که تقوی یک حالت روحانی و معنوی می‌باشد که حافظ و نگاه دارنده انسان از ارتکاب گناهان است. بنابراین تقوی (خلاف تصور عده‌ای) محدودیت نیست، بلکه یک مصونیّت تمام عیار و کار آمد است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
شما انسان‌ها برای ذخیره‌سازی توشه تقوا و کوچ از این دیار فانی مامور هستید.
رامین

حجم

۱۵۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۳۳ صفحه

حجم

۱۵۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۳۳ صفحه

قیمت:
۱۶,۰۰۰
تومان