کتاب بازاریابی پایداری، یک دیدگاه جهانی
معرفی کتاب بازاریابی پایداری، یک دیدگاه جهانی
فرانک-مارتین بلز و کن پیتی در تلاش هستند تا یک جریان اصلی پایداریگرای جدید در بازاریابی ایجاد کنند و در همین راستا کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی را تالیف کردهاند. دکتر احمد روستا و سید ایمان موسویان، این کتاب را به فارسی بازگرداندهاند.
درباره کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی
پیشرفت فناوری در دنیای کنونی زمینه تخریب محیط زیست را فراهم آورده است؛ تاجایی که نگرانیهایی نسبت به محیط زیست و تخریب کره زمین از چند دهه قبل به وجود آمد. بنابراین مطالعات بسیاری در خصوص تعامل میان زندگی انسانی و محیط زیست صورت گرفت که به نظریه پایداری منجر شده است. این نظریه بسیاری از تئوریهای مدیریت و سازمانی را هم تحت تاثیر خود قرار داد. بهطور مثال پایداری در حوزه بازاریابی به تغییر الگوهای مصرف جامعه و توجه به مسائل محیط زیستی در کنار مسائل اقتصادی منجر شد. فرانک-مارتین بلز و کن پیتی در کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی، مفاهیم بازاریابی پایدار را تشریح کردهاند. این کتاب در ۵ بخش و ۱۲ فصل تدوین شده است.
خواندن کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی، به تمامی مدیران صنایع، سازمانهای خدماتی و تولیدی، فعالان حوزه بازاریابی و محیط زیست پیشنهاد میشود.
جملاتی از کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی
ﺳﺨﻨﮕﻮی دزدان درﯾﺎﯾﯽ ﺳﻮﻣﺎﻟﯽ ـ سوگل علی ـ در ﻣﺼﺎﺣﺒﻪای ﺑﺎ روزﻧﺎمهی ﻧﯿﻮﯾﻮرک ﺗﺎﯾﻤﺰ ﮔﻔﺖ: ﻣﺎ ﺧﻮدﻣﺎن را راﻫﺰن نمیداﻧﯿﻢ. ما ﮐﺴﺎﻧﯽ را راﻫﺰن میداﻧﯿﻢ ﮐﻪ بهﻃﻮر ﻏﯿﺮﻗﺎﻧﻮﻧﯽ در درﯾﺎﻫﺎی ﻣﺎ ﺻﯿﺪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ و زﺑﺎلهﻫﺎ را در آنها را رﻫﺎ میﮐﻨﻨﺪ و از ﻃﺮﯾﻖ آن اﺳﻠﺤﻪ ﺟﺎﺑﻪﺟﺎ میﮐﻨﻨﺪ. اﯾﻦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﻦ ﻣﺎﻫﻮارهای از ﭘﻞ ﻓﺎینا، در ﯾﮏ ﮐﺸﺘﯽ ﺑﺎری اوﮐﺮاینی که در ۳۰۰ کیلومتری ﺳﺎﺣﻞ ﺳﻮﻣﺎﻟﯽ دزدﯾﺪه ﺷﺪه ﺑﻮد در ﺗﺎرﯾﺦ ۲۵ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ۲۰۰۸ اﻧﺠﺎم شد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب بازاریابی پایداری یک دیدگاه جهانی
- بخش اول: درک مفاهیم بازاریابی و پایداری
- بخش دوم: گسترش فرصتهای بازاریابی پایدار
- بخش سوم: ایجاد استانداردها و اهکارهای بازاریابی پایداری
- بخش چهارم: توسعه آمیزه بازاریابی پایداری
- بخش پنجم: توسعه آینده بازاریابی پایداری
حجم
۱۵٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۴۸۰ صفحه
حجم
۱۵٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۴۸۰ صفحه