کتاب ایدههای بزرگ برای بچه های کوچک
معرفی کتاب ایدههای بزرگ برای بچه های کوچک
ایدههای بزرگ برای بچههای کوچک نوشته تامس وارتنبرگ به کودکان با ادبیات خودشان، آموزش فلسفه میدهد.
درباره کتاب ایدههای بزرگ برای بچههای کوچک
کتاب حاضر هر چیز لازم و ضروری برای آموزش مقدمات فلسفه در دبستان را در خود دارد. این کتاب حاصل تجربهٔ شخصی تامس وارتنبرگ در طول ۲۰ سال، از بحث با کودکان کلاس اول تا پنجم دربارهٔ مسائل فلسفی است. هدف کتاب حاضر ارائهٔ راهنمایی برای آموزش دورهٔ مقدمات فلسفه در دبستان است.
خواندن کتاب ایدههای بزرگ برای بچه های کوچک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مخاطبان این کتاب به سه گروه متمایز تقسیم میشوند. آموزگاران و دانشجویان و والدین.
جملاتی از کتاب ایدههای بزرگ برای بچههای کوچک
آیا ممکن است همهٔ باورهای حسی من غلط باشند؟ این سؤال کاملا فلسفیست زیرا هیچ رشتهٔ دیگری آن را مسئلهای واقعی و نیازمند بررسی نمیداند، اما فیلسوفان چرا. بیشتر افراد در برههای از زندگیشان با آن مواجه میشوند، مثلا هنگامیکه ناگهان از رویایی بسیار عمیق بیدار میشوند و به این فکر میکنند که آیا چیزی که در خوابشان اتفاق افتاد واقعی بود یا نه. ویژگی مهمی که باعث میشود این پرسش فلسفی باشد همین است که هیچ رشتهٔ جاافتادهای بهجز فلسفه وجود ندارد که به دنبال روشی برای پاسخگویی به آن باشد. شما نمیتوانید برای یافتن پاسخ از دوستتان سؤال کنید یا نوعی آزمایش طراحی کنید. نظر دوست شما مسئله را برایتان حل نمیکند و هیچ آزمایشی نمیتواند اثبات کند آیا کلماتی که شما اکنون در حال خواندن آن هستید واقعی هستند یا نه؟
این مفهوم از فلسفه همچنین توضیح میدهد که چرا بسیاری از سؤالهایی که زمانی فلسفی تلقی میشدند امروزه دیگر از حوزهٔ پژوهشهای فلسفی خارج شدهاند. مثال خوبی از این قضیه این سؤال است که اجزای بنیادی عالم چیستند؟ فیلسوفان یونان باستان پاسخهای متفاوتی به این سؤال دادند از آب گرفته تا اتم! اما امروز ما این سؤال را پرسشی علمی میدانیم که باید با نظریهپردازی علمی و آزمایش پاسخ داده شود. تنها پرسشهایی که برای پاسخگویی به آنها هیچ رشتهٔ شناختهشده و روشمندی وجود ندارد پرسشهای فلسفی خوانده میشوند.
فهرست کتاب ایدههای بزرگ برای بچههای کوچک
گفتار ۱۹: نتیجهگیری
خواندنیهای بیشتر
مراجع
واژهنامه
این کتاب به زبانی خیلی ساده و ترجمه ای عالی شمارو راهنمایی میکنه تا به بچه ها و نوجون ها فبک رو چطور اموزش بدین کتاب خیلی خوبیه برای معلم ها و تسهیلگرای فبک
بدک نیش😜