کتاب مرد ایدهآل
معرفی کتاب مرد ایدهآل
رابرت ا. جانسون در کتاب مرد ایدهآل، مؤثرترین راهکارهای محبوب بودن در میان زنان زندگی را آورده است.
درباره کتاب مرد ایدهآل
رابطه مرد با زن و نیز با زنانگی خودش در طول تاریخ بهوسیله، آداب ورسوم و قراردادهای اجتماعی تنظیم و برقرار شده است. اما اخیرا مردان توانستهاند توانایی و تصمیمگیریهای شخصی خود را افزایش دهند که این خود گامی بزرگ در عرصه تکامل است. این تصمیمگیری و آزادی همانقدر جدید است که خود دنیای معاصر. درنتیجه این توانایی و تصمیمگیری نیاز به آگاهی مناسب خود دارد که پیش از این هرگز تجربه نشده است. زیرا راههایی که برای مرد بدوی ثابت و مطمئن بوده است برای مرد امروزی نامطمئن و بیثبات است. تا آن اندازه که انتخابهای متعددی را پیشروی آنها قرار داده است. این انتخابها آنقدر زیادند که باعث گیجی شدهاند.
رابرت ا. جانسون در این کتاب راهکارهایی را پیشنهاد داده است که به کمک انها مردان بتوانند توانایی ها و تصمیمگیریهای خود را به عنوان یک مرد امروزی تقویت کنند و محبوبیت خود را در نظر همسران خود و به طور کلی جنس مخالف افزایش دهند.
او در دو بخش کلی با نامهای موهبتهای عناصر زنانه و ابهام و آلودگی عناصر زنانه دو چالش بزرگ مردان را مطرح میکند و برای آن راهکار ارائه میدهد. موهبتهای عناصر زنانه در این کتاب به عنوان عناصری که خوشبختی مرد را تضمین میکنند مطرح شدهاند و ابهام این عناصر به عنوان چالشهایی در نظر گرفته شدهاند که مردان امروزی برای مرد شدن به آنها نیاز دارند.
خواندن کتاب مرد ایده آل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مردان و به ویژه مردان جوان تحصیلکرده مخاطبان اصلی این کتاباند.
جملاتی از کتاب مرد ایدهآل
در قدیم، مرد با راهنمایی والدینش ازدواج میکرد و زندگی خانوادگی کاملا سنتی و کلیشهای داشت و بهندرت ممکن بود که به آزادی در این انتخاب فکر کند. اگر از مردان جوامع سنتی بخواهید که حدود آزادیشان را درباره انتخاب همسر و چگونگی ازدواج بیان کنند، خواهید دید که آزادی آنها همان اندازه است، که آزادی دارند، از نیروی جاذبه زمین بهرهمند شوند. در واقع مردان جوامع سنتی هیچگونه آزادی درمورد انتخاب همسر و تعیین نوع ازدواج نداشتند. من حتی یک هندوی سنتی را نمیشناسم که رضایت خود از ازدواجش یا حتی سعادتش در این زمینه را مورد سؤال قرار بدهد. چنین پرسشهایی بهندرت در جوامع سنتی مطرح میشود. تکامل منتظر عصر ما شد تا آزادی رابطه را ابداع کند. از آنجا که مرد امروزی آرمان آزادی را به چنگ آورده، برای اجتناب از دامهای قدرتمند و معمول در روابط امروزی ما، باید بینشی به همان قدرت داشته باشد، تا در این دامها نیافتد.
در هر صورت مردان کمی، توانایی درک اهمیت زنانگی در زندگی درونی و بیرونی خود را دارند. تقریبآ تمام احساس ارزش، امنیت، شادی، رضایت، تعلق و سعادت مرد از طبیعت زنانه درونش ناشی میشود. اگر خداوند زن و مرد را آفرید و قدرت یکسان به آنها داد (من دوست دارم واژه مهم دنده در داستان خلقت حوا در سفر پیدایش را بهعنوان «پهلو» یا «نیمه» ترجمه کنم)، نیمه ظریف و لطیفی که قلمرو زنانگی را تشکیل
میدهد به اندازه قلمرو مردانگی قدرتمند است. معمولا مردان باتکبر تمام فکر میکنند که قدرت، دارایی و تسلط است که برایشان سعادت بهبار میآورد. اما اینطور نیست. سعادت یعنی زنانگی وجود مرد، یعنی کیفیتی احساسی که معمولا مرد برای کشف آن باید تلاش کند.
بدون مردانگی خوب، مرد در واقع ضعیف، ناکارآمد و بیمصرف میماند، اما این زنانگی است که منبع قدرت و معنا و ارزش اوست. او برای یافتن این کیفیت کمیاب باید به درون و بیرون نگاه کند، آنگاه هم زنانگی درونی و هم زنانگی بیرونی را با جستجوی خویش خواهد یافت. درک وجوه درونی زنانگی مرد برای او دشوار است زیرا ما در فرهنگی زندگی میکنیم که مهارتی در بررسی دقیق این چیزها وجود ندارد. تشخیص وجوه بیرونی زنانگی ــ یعنی مادرزن، خواهر و دختر مردــ بهمراتب آسانتر است.
فهرست کتاب مرد ایدهآل
مقدمه: زن بودن نیاز مرد شدن
بخش یک: موهبتهای عناصر زنانه
بخش دو: ابهام و آلودگی عناصر زنانه
نتیجهگیری
یادداشتها
کتاب خوبی در زمینه ی درک جنبه ی زنانه ی مردان میباشد. مختصر و مفید.
کتاب خوبی بود ولی ترجمه خیلی ضعیفی داشت
کتاب ارزشمندی بود و برای ما مردها لازم و ضروریه که از دنیای کودکی خودمون از دنیایی که در اون فقط گیرنده ایم به دنیای بزرگسالی و پذیرش مسئولیت همکاری قدم بذاریم فقط خواندن این کتاب کافی نیست کتاب های