کتاب تک زنگ
معرفی کتاب تک زنگ
کتاب تک زنگ اثر مجید افشاری مجموعهای از ۱۲۵ تک بیت زیبا وناب است که در ۷۰ صفحه توسط نشر ایهام منتشر شده است. این کتاب با تمرکز به شعر کلاسیک نشان میدهد میتوان تمام محتوای مورد نظر را در یک بیت بیان کرد.
درباره کتاب تک زنگ
ادبیات کلاسیک پر از شاه بیتهایی است که شاعر فقط برای گفتن آن بیت یک شعر کامل سروده است. غزل اگرچه یک مجموعه معنادار است اما گاهی تمرکز شاعر فقط بر یک بیت است تا بتواند تمام معنا و هیجان خود را با بهترین کلمات و با کمترین حجم ممکن منتقل کند. در دنیای معاصر اشعار کلاسیک کمکم هویت خود را از دست دادهاند و شعر نو و سپید جایگزین شکل عروضی شعر شده است. مجید افشاری که خود معلم ادبیات است سعی کرده است تکبیتهای کاملی بسراید که محتوای عاطفی و احساسی خودش را با زبانی نو بیان کند. تک بیتهای او بهواسطه آشناییاش با تکنیکها و آرایههای ادبی سرشار از ظرافت و زیبایی است.
بیتهایی از کتاب تک زنگ
در اوج ناتوانی خود اهل عزتم
چون سایهی عقاب که افتاده روی خاک
جنگل خود را اگر پنهان کنی در زیر آب
دشمنان فصل رویش ارّهماهی میشوند
اگر کتاب دیگری مثل این کتاب که به صورت تک بیت میشناسید لطفا به بنده معرفی کنید ... خواندن این کتاب ها مثل یک گاز از گوجه سبز است .. فقط یک گاز
۴۷_من مجید افشاری رو خیلی دوست دارم با اشعارش میشه تیکه انداخت😅
تک بیت ها "دوست داشتنی "بودن
مجموعه دارای کشف ها و نکته یابی های خوبی در تعداد زیادی از بیت هاست و برای علاقه مندان به سبک هندی توصیه می شود
این کتاب نمونه کاملی از فصاحت و بلاغت در شعر فارسی است ، استاد افشاری بیش از صد ها شاگرد در حوزه ی شعر پرورش داده اند .توصیه می کنم حتما بخوانید .
تکبیت هایی زیبا و با مفهوم👏
شاهکار
استاد افشاری نیازمند معرفی نیست ایشان یکی از با اخلاق ترین و باسواد ترین شاعران فارسی زبان است.
کتابی که چاپ میشه نباید پر از ایرادات دستوری و زبانی باشه. افسوس!